Понеделник 24, Септември 2018
Горещи Новини
Начало / Turkish Airlines обяви конкурс за детска рисунка с награда полет до града мечта

Turkish Airlines обяви конкурс за детска рисунка с награда полет до града мечта

По повод 1 юни – Деня на детето, Turkish Airlines обявява конкурс за детска рисунка „My Dream City with Turkish Airlines“ („Моят мечтан град с Turkish Airlines“). В конкурса могат да участват деца на възраст от 5 до 12 години. Авиокомпанията е подготвила специални награди за първите двама млади и талантливи победители – посещение до тяхната мечтана дестинация.

Малките участници трябва да нарисуват един от градовете по света, до които Turkish Airlines има полети, както и някакъв отличителен символ за компанията – например лого или самолет. Рисунките трябва да са дело лично на децата и да са в А3 формат. Участниците могат да използват всякакви материали и техники за рисуване. На гърба на рисунките трябва да се напишат името и възрастта на малките художници и адрес, телефон и имейл на техен родител или настойник. Крайният срок за изпращане на творбите е 10 юни 2017 г., а адресът е бул. „Цар Освободител“ 14, Turkish Airlines офис Продажби в сграда Лендмарк, София.

Всяка рисунка ще бъде оценявана от авторитетно жури, а победителите ще бъдат обявени публично. Наградата за първо място е три двупосочни билета до нарисуваната мечтана дестинация – за малкия художник и неговите родители, а за второ място – един двупосочен билет за талантливия малък творец. За трето място компанията е подготвила специална подаръчна торбичка на Turkish Airlines. 

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на специална церемония на 23 юни (петък) от 11:00 часа на Терминал 2 със съдействието на Летище София. Всички изпратени рисунки ще бъдат изложени там до края на месец юни.

„Turkish Airlines води своите пътници до дестинациите, за които те мечтаят, – коментира г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines София, – а децата са най-големите мечтатели. Това ни вдъхнови да организираме конкурса за детска рисунка „My Dream City with Turkish Airlines“ („Моят мечтан град с Turkish Airlines“). С тази инициатива искаме да дадем крила на талантливите деца.“

Вижте още

700 машини са обработвали пътищата през изминалата нощ

Всички пътища от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Това заяви инж. Михаил Рашков, директор на дирекция "Поддържане на пътната инфрастру....

Добави Коментар

CAPTCHA