Вторник 22, Януари 2019
Горещи Новини
Начало / Samsung представя грубоватия Galaxy S8 Active в петък

Samsung представя грубоватия Galaxy S8 Active в петък

Samsung официално пуска на пазара своя Galaxy S8 Active този петък, 11 август. Той може да се определи като по-грубоватия брат на флагмана на марката, Galaxy S8, като идва в два цвята – метеоритено сиво и титаниево златно. Засега устройството ще бъде достъпно само за предварителни поръчки, които стартират от утре, пише Engadget.  

Характеристиките на Galaxy S8 Active до голяма степен съвпадат с тези на по-класния Galaxy S8, включително процесора Snapdragon 835, 4GB оперативна памет и 64GB памет. Той е снабден с 12-мегапикселова задна камера и 8-мегапикселова предна. 

Основният акцент на Active е неговата батерия, която със своите 4000mAh е по-голяма от 3 000mAh и 3500mAh батериите на популярните модели S8 и S8 Plus.

Устройството се отличава и със своята конструкция и издръжливост. Смартфонът е устойчив на удари, вода и прах. Това означава, че ако го потопите на 5 фута дълбочина за 30 мин. или го пуснете от 5 фута височина, той ще оцелее. Любопитно е, че за направата му са използвани военни материали. В добавка на това външната рамка на телефона може да се похвали с метална рамка и броня, за да се предпази от удари, както и с по-твърд заден корпус. Съдейки по снимките, той ще има и екран от типа Infinity, също като Galaxy S8. 

Вижте още

Фибрите - пръв помощник в борбата с излишните килограми

Едно от най-популярните новогодишни решения, които хората взимат, е да се преборят с излишните килограми. Най-добрите начини за отслабване често са спорни, но спе....

Добави Коментар

CAPTCHA