Вторник 22, Януари 2019
Горещи Новини
Начало / 5 смъртоносни реплики на зодия Скорпион

5 смъртоносни реплики на зодия Скорпион

Вероятно ги мислите за странни, затворени, твърдоглави и отмъстителни хора.

Зодия Скорпион действително не са лъжица за всяка уста. Ако сте сред хората, които не могат да оценят характера им… е, толкова по-зле за вас. Защото типичните представители на този знак, будещ от страхопочитание до чист ужас, всъщност са едни от най-интелигентните, лоялни и емоцонални хора, които можете да срещнете.

И все пак, не се будалкайте с тях. Скорпионите мразят да ги занимават с глупости и да се опитват да ги лъжат. Внимавайте за тези 5 смъртоносни реплики! Чуете ли ги от Скорпиона, бъдете сигурни, че вече точи жилото си.

#1: “Хубаво!”
Така Скорпионът прекратява спора, когато знае, че е прав и че ви е крайно време да си затворите устата.

#2:”Няма нищо”
Означава, че има нещо. И че има за какво да се притеснявате!

#3:”Давай, направи го”
Това не е позволение – това е предизвикателство. Означава “Не го прави, или много скоро ще се проклинаш за глупостта си”.


#4:”Както и да е”
Означава “Майната ти”.

#5:”Няма за какво да се извиняваш”
Има за какво, разбира се. Но Скорпионът печели време, за да обмисли дълго и внимателно кога и как да платите за грешката си.

Бонус: “Уау!”
Означава, че Скорпионът е удивен от това колко малоумен може да бъде един човек.

Вижте още

По решение на общинската управа в Петрич се актуализират работните заплати на заети в социалната сфера и здравеопазването в училища и детски градини

В Дневен център за деца с увреждания "Слънце" средното увеличение на основната работна заплата е с 12,5 %. В Дневен център за лица с увреждания над 18г. „Надежда” има ....

Добави Коментар

CAPTCHA