Понеделник 23, Юли 2018
Горещи Новини
Начало / 11 признака, че вие сте един типичен Стрелец

11 признака, че вие сте един типичен Стрелец

Родените между 23 ноември и 21 декември са известни като най-свободолюбивите хора в зодиака. Директни, честни, не биха жертвали свободата си за нищо на света.

Ако сте сред представителите на Стрелеца, ето 11 типични неща за вас:

1. Казвате истината в очите. В общуването си с другите винаги избирате прекия път – а той е да говорите кратко, ясно и директно. Тежко на приятелката ви, която реши да ви попита “Дебела ли съм с тези дънки”, очаквайки диппломатично да отричате…

2. Мразите рутината, обичате приключенията. Когато нещата в работата или във връзката ви станат предсказуеми, си хващате нещата и изчезвате. Живеете за новите предизвикателства. Обвиняват ви, че сте непостоянни, но пък се адаптирате чудесно към промяната.

3. Щедри сте. Всъщност, понякога сте толкова щедри, че можете да изкарате акъла на човек. Обожавате да правите подаръци. И абсолютно никога не пестите средства за това.


4. Нищо не може да сломи оптимизма ви. Не че и на вас не ви се случва понякога да се предадете пред мрачното настроение или да се отчаяте, когато внезапно се сблъскате с трудност. Но се изправяте на крака по-бързо, отколкото повечето хора.

Ако Стрелецът ви обича, ще ви го каже направо

5. Мразите домакинската работа. Пълната с чинии мивка за вас е филм на ужасите, а идеята да вършеете цяла неделя с прахосмукачката може да убие желанието ви за живот. Нищо не е по-скучно за един Стрелец от домакинските задължения. В крайна сметка, кой има време за това? Та светът е пълен с приключения, които само чакат да бъдат открити.


6. Мразите да правите компромиси. Стрелецът е способен да се съобразява с някой друг само ако вярва, че този човек е безспорен авторитет. Но като цяло много рядко може да приемете чуждо мнение и да жертвате собствената си позиция.

7. Умеете да се усъвършенствате. Това май е една ваша черта, за която малко хора са наясно. Но Стрелците, макар да са шумни и свръхактивни, умеят и да се вглеждат в себе си. Приемате самоусъвършенстването като поредното предизвикателство и когато постигнете целта си, сте много щастливи и горди.

Щом Девата ви критикува, значи ви обича

8. Влюбени сте в свободата и в идеята за младостта. Това е нещото, което най-точно описва вашия дух.

9. Състезателният ви дух понякога излиза извън контрол. Вие не просто обичате да печелите. Вие ТРЯБВА да спечелите!


10. Мъдри сте и умеете да дадете точния съвет в точния момент. Друг е въпросът, че когато опре до вас самите, не търпите чужди съвети и предпочитате да действате безразсъдно, но да знаете, че никой не ви се меси.

11. Обожавате спорта, откритите пространства и животните. Да сте физически активни ви прави щастливи и ви дава чувство за свобода. А спортът, който най-често се препоръчва за вашата зодия, е конната езда.

Вижте още

В Трън гласуваха против добива на злато

Над 90% от гласувалите на местния референдум в община Трън са гласували против добива на злато. От общо 3563 души, имащи право на глас, до урните са отишли 2081 души, кои....

Добави Коментар

CAPTCHA