Понеделник 17, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / 106 000 лева за спортните клубове в Сандански

106 000 лева за спортните клубове в Сандански

Община Сандански ще подпомогне дейността на спортните клубове със 106 000 лева през тази година. Решението за отпускането на парите е на общинския съвет по предложение на общинската администрация. По 4000 лева от тези пари отиват за футболните отбори в санданските села.

Спортен клуб по ММА и борба „Би Риал” ще разполага с 8000 лева, докато за Клуб по джудо „Вихрен” и Клуб по самбо „Вихрен” парите са наполовина – по 4000 лева. 

На Клуба по източни бойни изкуства „Спартак” ще бъдат преведени 6000 лева, двата плувни клуба в курортния град получават по 6000 лева. Национален съюз „Спорт и сигурнсност” ще има 8000 лева през 2018 г. Още десетки клубове получават различни суми пари.

Средствата са разпределени по няколко критерия – каква дейност развива съответният клуб, колко са децата, които тренират в него, плаща ли се такса от спортистите, помага ли Община Сандански и по друг начин за развитието им.

Вижте още

Антон Коларов: "Малко да ви налея акъл в главите"

Какво значи една мечта? Има ли такова нещо, като реализация на нашата мечта? Може ли да се превърне в реалност? Ами, ако ви кажа, че най-съкровената ви мечта може д....

Добави Коментар

CAPTCHA