Вторник 12, Ноември 2019
Горещи Новини
Начало / „Най-грешните“ напитки, които може да си поръчате на първа среща

„Най-грешните“ напитки, които може да си поръчате на първа среща

Повечето мъже и жени смятат, че сайдерътбирата и шотовете с различно съдържание, включително текилата, са най-компрометиращите алкохолни напитки, които може да си поръча избраникът им на първа среща, съобщи в. "Дейли мирър".

Ако сте привърженик на бирата или сайдера, може да обмислите по-внимателно избора си. Проучване установи, че хората започват да преценяват потенциалния си партньор веднага щом поръчат първото си питие на срещата.

Мъжете лъжат двойно повече от жените
Хората започват да преценяват потенциалния си партньор веднага щом поръчат първото си питие на срещата ThinkStock/Getty Images

Британското приложение за срещи "Трувю" направи проучване сред 1000 души, за да открие какво е истинското мнение на британците за пиенето на алкохол на първа среща.

"Изглежда тайната е да си поръчвате само две напиткида избягвате шотове и сайдерда се опитате да се отпуснете и да се насладите", казаха създателите на приложението.

Докато се наслаждавате на преживяването, вероятно не е много мъдро да подгреете с няколко текили, тъй като питието е в списъка с най-неуместни за повода, според повечето анкетирани.

Текилата може да се окаже полезна за доброто здраве на костите
Текилата е в списъка с най-неуместните питиета за първа среща ThinkStock/Getty Images

Всъщност 27 % от хората казаха, че това е "най-непривлекателният" алкохол, който някой може да си поръча във вечер, предназначена да се опознаеш с човека отсреща.

Против пиенето на сайдер се обявиха почти четвърт от анкетираните, а против бирата - 13 %.

Бялото вино е 100 % приемливо за случая, а след него се наредиха коктейлитеЧервеното вино и розето също бяха определени като добър избор от над 90 % от хората.

Бялото вино е 100 % приемливо за първа среща, а след него се наредиха коктейлите
Бялото вино е 100 % приемливо за първа среща, а след него се наредиха коктейлите ThinkStock/Getty Images

Изглежда има и големи различия по въпроса колко е допустимо да пиеш при такъв повод. Приблизително 25 % от британците казаха, че над 5 напитки са прекалено много, а 12 % гледат на алкохолните въздържателите с подозрение.

На въпроса какво ще направят, ако партньора им се напие на първата среща, една трета от запитаните отговориха, че ще се приберат вкъщи, и 28 % благородни британци, че ще поръчат такси за човека до дома му. 27 % казаха, че ще се присъединят към пиянството на партньора си, а 12 % от мъжете и жените признаха, че ще се усмихват и някак ще изтърпят вечерта, но никога няма да излязат с тази личност отново. 

Вижте още

Терористи от ИДИЛ са планирали атентати с дистанционно контролирани коли

Терористи от радикалната групировка "Ислямска държава" в Германия са планирали извършването на атентати чрез използването на дистанционно контролирани автомоб....

Добави Коментар

CAPTCHA