Понеделник 24, Септември 2018
Горещи Новини
Начало / „Ботев” ликува с купата на България

„Ботев” ликува с купата на България

Футболистите ще обиколят града с открит автобус и ще покажат трофея пред община Пловдив

Пловдивският футболен клуб „Ботев” ликува със спечелената Купа на България. За да отбележат успеха си, от ръководството на тима изготвиха специална програма, с която ще се отпразнува третата Купа, завоювана от Николай Киров и момчетата му.

В 17,30 часа в четвъртък открит автобус с платформа ще потегли с футболистите от стадион „Христо Ботев” в Пловдив. Рейсът ще премине през бул. "Източен", след което ще се отправи към бул. "Княгиня Мария Луиза", ул. "Преслав" и ще акостира пред община Пловдив. От терасата на сградата на местната администрация носителите на Купата ще я покажат на многобройните си фенове. Два часа по-късно – от 19,12 часа, на сцената на площад „Стефан Стамболов” канарите ще празнуват с привържениците на тима.

От ПФК Ботев приканват хилядите "жълто-черни" сърца да се присъединят към честванията за спечелената трета Купа в историята на клуба, съобщиха от пловдивския тим.

Вижте още

Оставки и протести тресат врачанската болница

С 13 милиона лева дългове и запорирани сметки здравното заведение е пред закриванеНапрежението около врачанската болница, която е пред закриване, ескалира с всек....

Добави Коментар

CAPTCHA