Сряда 19, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / „Ботев” ликува с купата на България

„Ботев” ликува с купата на България

Футболистите ще обиколят града с открит автобус и ще покажат трофея пред община Пловдив

Пловдивският футболен клуб „Ботев” ликува със спечелената Купа на България. За да отбележат успеха си, от ръководството на тима изготвиха специална програма, с която ще се отпразнува третата Купа, завоювана от Николай Киров и момчетата му.

В 17,30 часа в четвъртък открит автобус с платформа ще потегли с футболистите от стадион „Христо Ботев” в Пловдив. Рейсът ще премине през бул. "Източен", след което ще се отправи към бул. "Княгиня Мария Луиза", ул. "Преслав" и ще акостира пред община Пловдив. От терасата на сградата на местната администрация носителите на Купата ще я покажат на многобройните си фенове. Два часа по-късно – от 19,12 часа, на сцената на площад „Стефан Стамболов” канарите ще празнуват с привържениците на тима.

От ПФК Ботев приканват хилядите "жълто-черни" сърца да се присъединят към честванията за спечелената трета Купа в историята на клуба, съобщиха от пловдивския тим.

Вижте още

Хороскоп за 25.09.2017 г.

ОВЕН ( 21 март - 20 април )Трябва да прекарвате повече време с възрастните си роднини или се обадите на родителите си. Почистете у дома, украсете къщата си с красиви н....

Добави Коментар

CAPTCHA