Сряда 20, Юни 2018
Горещи Новини
Начало / „Ботев” ликува с купата на България

„Ботев” ликува с купата на България

Футболистите ще обиколят града с открит автобус и ще покажат трофея пред община Пловдив

Пловдивският футболен клуб „Ботев” ликува със спечелената Купа на България. За да отбележат успеха си, от ръководството на тима изготвиха специална програма, с която ще се отпразнува третата Купа, завоювана от Николай Киров и момчетата му.

В 17,30 часа в четвъртък открит автобус с платформа ще потегли с футболистите от стадион „Христо Ботев” в Пловдив. Рейсът ще премине през бул. "Източен", след което ще се отправи към бул. "Княгиня Мария Луиза", ул. "Преслав" и ще акостира пред община Пловдив. От терасата на сградата на местната администрация носителите на Купата ще я покажат на многобройните си фенове. Два часа по-късно – от 19,12 часа, на сцената на площад „Стефан Стамболов” канарите ще празнуват с привържениците на тима.

От ПФК Ботев приканват хилядите "жълто-черни" сърца да се присъединят към честванията за спечелената трета Купа в историята на клуба, съобщиха от пловдивския тим.

Вижте още

Регистрирани са нови сигнали за телефонни измами в Петрич и Сандански, при които се използва схемата за съдействие за залавяне на телефонни измамници

Регистрирани са нови сигнали за телефонни измами, при които се използва схемата за съдействие за залавяне на телефонни измамници. Това съобщиха от Областната ....

Добави Коментар

CAPTCHA