Понеделник 24, Септември 2018
Горещи Новини
Начало / „Автомобилна администрация“ има нов директор

„Автомобилна администрация“ има нов директор

Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ има нов изпълнителен директор, съобщиха от министерството на транспорта. За разлика от предишните години, този път смяната не се случва след арест на директора. Според официалната информация досегашния ръководител на агенцията Красимир Калайджиев сам е пожелал да се оттегли, защото е навършил години за пенсиониране.

За нов изпълнителен директор на ИА „Автомобилна администрация“ е назначен Красимир Сребров. През последните два месеца той бе зам.-изпълнителен директор Преди това, от 2014 г. до сега, той е заемал различни постове в агенцията. Бил е директор на Регионална дирекция „Автомобилна администрация“ – Търговище, след което бе преназначен като главен инспектор към Главна дирекция „Автомобилна инспекция“. От 2016 г. до юни 2017 г. е началник на областен отдел „Автомобилна администрация“ – Плевен. Има и професионален опит и в системата на МВР.

Красимир Сребров има две магистърски степени по международни икономически отношения и журналистика.

Вижте още

Арестуваха шофьор на такси за убийството на британската дипломатка в Ливан

Шофьор на такси, заподозрян в убийството на британка, работеща за посолството на своята страна в Бейрут, бе арестуван днес от ливанските сили за сигурност, съобщи....

Добави Коментар

CAPTCHA