Петък 14, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Юбилейно издание и много изненади на „Литера Експо“ в Благоевград

Юбилейно издание и много изненади на „Литера Експо“ в Благоевград

За пета поредна година „Литера Експо“ ще представи най- добрите книжни заглавия в Благоевград. Юбилейното издание на изложението ще се проведе от 15 до 19 май и включва международно участие. Акцентът на „Литера Експо“ ще бъдат балканските автори и балканската литература.
Превърналата се в традиционна инициатива се организира от Асоциация за култура и книжовност с подкрепата на Община Благоевград.

Най-голямата книжарница на открито ще бъде позиционирана на площад „България“ пред бившия ГУМ. 20 издателства ще разположат новите си издания на щандове в общо 7 шатри. Жители и гости на Благоевград ще имат възможност да се срещнат с водещи български издателства и автори. По традиция в Благоевград по време на литературното изложение гостуват различни автори, с които всеки желаещ може да се срещне, получи автограф с лично посвещение и да намери отговори на своите въпроси.

Вижте още

Жена дарява сандвичи и вода на бедни и бездомни

Жена от Пазарджик раздава безплатно закуски и напитки на всеки, който поиска. Прави го вече месеци наред. Всеки ден, напълно безкористно. И е щастлива със своя нач....

Добави Коментар

CAPTCHA