Събота 23, Февруари 2019
Горещи Новини
Начало / Ще останат ли жените без секс заради роботите?

Ще останат ли жените без секс заради роботите?

Увлечението на мъжете по секс-роботите ще доведе до това в близко бъдеще жените да останат без секс, прогнозират канадски учени, цитирани от в. "Сън".

Няма да мине много време и ще се появят тъй-наречените "диджитъл-сексуалисти". Мъже, които встъпват в полови връзки изключително само със усъвършенствани андроидни секс кукли. При това под заплаха е и изчезването на най-древната професия на света - проституцията.

Изследователи от университета в Манитоба отбелязват, че мнозинството мъже ще се насочат към дамите роботи по няколко причини.

Първо те не могат да отказват на своите партньори и са винаги на разположение и ще могат да изпълняват всякакви сексуални фантазии. с тях рискът за заразяване с венерическа болест се свежда до минимум и с тях ще може да се прави незащитен секс.

В близко бъдеще всеки потенциален купувач на секс робот ще може да си го "поръча" според своите предпочитания. Става дума за размер на гърдите, цвета на косите и общият силует.

Вижте още

Шофьор от Сандански оцеля като по чудо, след като се нацели в ограда

25 – годишен шофьор на товарен автомобил оцуля акто по чудо при катастрофа на пътя.Случаят е от вчера, когато около 15:50 часана ПП1 Е-79 в района на с.Струмяни, товарен....

Добави Коментар

CAPTCHA