Понеделник 25, Март 2019
Горещи Новини
Начало / Хороскоп за 9.01.2018 г.

Хороскоп за 9.01.2018 г.

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви изпълнението на дългогодишни планове, които не сте мислили, че ще се осъществят. Всичко ще се случи толкова изненадващо, че дори няма да имате време да се подготвите психически. В личния живот събитията ще се развиват твърде бурно, така че трябва да бъдете по-обективни и сдържани. Инициатива проявявайте, ако тя наистина е нужна.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Във всичките ви начинания, ще ви подкрепят не само бизнес партньорите, но и близките приятели. Ще напреднете толкова бързо, че сами, ще сте изненадани от това. По-малко нерви хабете в любовните дела, така няма да решите проблемите. Вечерта, може да получите добра печалба от предишна работа.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Предстоят ви, сериозни парични разходи за семейните и домашни нужди. С роднините, бъдете по-деликатни, не влизайте в кавги и не доказвайте вашето мнение. Благоприятен ден, за подписване на дългосрочни договори и сделки. Скоро ще разберете, колко изгодно сте инвестирали парите си.

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Възможни са проблеми в личния ви живот, поради което настроението ви, ще падне на нула. Потърсете подкрепа от близките си, но не се само съжалявайте и не плачете. Колкото по-мъдро се отнесете към случващото се, толкова по-добре. Клюките по време на работа трябва да игнорирате, за да не се окажете сред завистниците.

 

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не се препоръчва, да предприемате каквото и да било действия, ако ситуацията във финансите е плачевна. Опитайте се, да следвате някаква тактика във всичко, което правите. Творческите личности, ще постигнат всичко, към което са се стремили. Особено, ако не обръщат внимание на мнимите съвети на приятелите си. Вечерта посветете на хобито си.

 

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очакват ви, драматични промени в професионалната сфера. Ако ви се предложи работа, за която мечтаете от дълго време, дори не се замисляйте. Шефовете със сигурност, ще се опитат да ви задържат, но е необходимо да останете непоклатими. В любовта, не тръгвайте да си изяснявате отношенията с избраника, в противен случай ще се стигне до скандал.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не се препоръчва, да показвате твърде много емоциите си, в противен случай бързо ще се уморите. Опитайте се, да останете спокойни, дори да ви е трудно да го направите. Финансовите въпроси, ще се развиват добре, стига да не започнете да се месите там където не е необходимо. Вниманието на пътя, трябва да бъде на преден план, ако пътувате извън града.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да внимавате за слухове и клюки, както и да не се занимавате с любовни интриги. Денят е доста сложен, така че се погрижете за нервите и здравето си. Можете да планирате почивката си и да пътувате, да заемате пари и да оформяте документи. Невероятен прилив на сила, ще усетите вечерта, когато отидете на гости на приятел.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви, успешно решение на проблеми, които в миналото са изглеждали непреодолими. Ще подхождате толкова умело към новите задачи, че колегите искрено ще ви завиждат. Майсторство на най-високо ниво - така може да се опише работата ви. На критиката от страна на близък човек, реагирайте спокойно, така че да не се стигне до кавга.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да сте предпазливи, по-отношение на нови предложения за финансови инвестиции. Ако нещо е пропуснато или неправилно изчислено, може да се окажете на червено. Неудачен ден за брак, годеж или дълго пътуване. Трябва да наберете сила и търпение, за да решите вътрешните проблеми. Вечерта не взимайте заеми или кредит.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Препоръчва се, да завършите миналите си дела, за да не пречат на изпълнението на новите планове. Ако може, хармонизирайте взаимоотношенията с хора, които преди са ви били "неприятни". Обърнете внимание, че всичко се връща, ако сте били непримирими и обидчиви. В любов, трябва да избягвате лидерството и да показвате чувственост и нежност.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще може да реализирате най-дръзките си фантазии. Бъдете самоуверени - днес това ще донесе добри резултати. Един добър ден за образование, обучение и професионално развитие. Само трябва да бъдете внимателни към вашето здраве, за да не се разболеете. Възможно е влошаване на хронични заболявания.

Вижте още

Лиляна Павлова: Правим заявка за балканско европредседателство

Министърът за българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова заяви, че целта на интегрирането на Западните Балкани в ЕС по време на българското евро....

Добави Коментар

CAPTCHA