Понеделник 25, Март 2019
Горещи Новини
Начало / Хороскоп за 5.01.2018 г.

Хороскоп за 5.01.2018 г.

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Доста грижи и неприятности, ще ви се струпат на главата и само здравомислието и планирането, ще ви помогнат да се отървете от тази суета. Ако не се заемете с нещо ново, всичко бързо ще ви омръзне. В личната сфера, ситуацията може да бъде двусмислена, когато ще трябва да изолирате не само истеричните съперници, но и да се оттеглите.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Бъдете приятелски настроени към околните. Тогава никой няма да ви обвини в невежество или негласно ласкателство. При получаването на пари, може да имате проблеми, но не се опитвайте да ги разрешите със сила. По-добре е да потърсите помощ от тези, които по-добре от вас, разбират от такива въпроси. Вечерта ви чака съдбоносна среща.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Ще трябва да простите, да се извините и да забравите завинаги неприятните мигове, които някога са ви разделяли от любимия. Един добър ден за пазаруване, културни събития и отдих. Ако ви предложат нова работа, то в бъдеще, ще се окаже перспективна. Битовите проблеми, днес, ще решите трудно.

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не се препоръчва да спорите и налагате своите принципи на другите. Нищо добро, няма да излезе от това, особено ако сте настроени към всичко агресивно и непримиримо. Възможни са нервни сривове, въз основа на ревност. Ако не вярвате на избраника си, тогава си струва да говорите с него откровено. Не бъдете мнителни, а станете по-реалистични.

 

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, ще бъдете в такова комфортно състояние, че дори финансовите проблеми няма да могат да ви измъкнат от него. Ще решите да се задоволите с това, което сте натрупали. И това, между другото, е правилното решение. Новите романтични запознанства, ще ви помогнат да се отвлечете от тъжните спомени за бившата си любов. Не стойте до късно на компютъра.

 

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви ден, на културни забавления. Ще посетите не само изложба или концерт, но дори и зоологическа градина с приятели. За мащабни придобивки не е добър ден, затова вкарайте парите в сметката си. Благоприятни предложения за работа ще имат тези, които отдавна са фокусирани върху нова сфера на дейност.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да се погрижите за външния си имидж, да актуализирате гардероба си и да посетите козметичен салон. Спокойно реагирайте на това, което колегите говорят за вас. Ако тяхната критика е конструктивна, тогава слушайте. Необвързаните имат всички шансове, да срещнат един интересен и надежден човек. Само бъдете по-инициативни.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очаква ви, един отличен ден, когато много от желанията ви ще бъдат изпълнени, а хората ще ви правят комплименти. Основното нещо е, да не се възгордявате, а да приемате всичко с достойнство. При решаването на финансови проблеми, ще ви помогне влиятелен човек, с когото ще се свържете. Може да избегнете настинките, ако приемате антивирусни лекарства.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Ще откриете в себе си такива таланти, за които дори не сте предполагали. Просто не забравяйте да свършите работата, от която зависи финансовото ви състояние. Хармонията в душата ви, към която толкова много се стремихте, може да бъде прекъсната от един неделикатен човек. Имайте предвид, че ако се подведете по него, ще съжалявате. Вечерта ви чака изненада.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Ще успеете да постигнете целите, които сте си поставили миналия месец. Необходими са независими преценки, на тези, които се занимават с политика, педагогика или изкуство. Следобед, може да се срещнете с човек, когото някога сте обичали силно. В каква посока, ще се развие ситуацията, зависи от вас.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Ще намерите съмишленици, които ще подкрепят вашият бизнес. И накрая, ще ви провърви, както с партньори, така и с печеливши инвестиции. За любовни изповеди и предложения, изберете друг ден, защото днес вашите мисли, се движат около парите. Вечерта, си починете и релаксирайте.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви труден ден, ако самите вие непрекъснато се оплаквате от съдбата. Откажете се от спорове с роднини, дори и ако ви е трудно да съдържате вашето мнение. Принципността в семейния живот, ще се превърне в пречка за хармонията. В крайна сметка, връзката със съпруг/а, ще придобие негативен отенък.

Вижте още

Григор Димитров се класира за полуфинал на двойки в Бризбън

Григор Димитров ще играе на полуфинал на двойки на турнира в Бризбън (Австралия). Българинът и неговият партньор Райън Харисън от САЩ се наложиха в четвъртфинале....

Добави Коментар

CAPTCHA