Вторник 16, Октомври 2018
Горещи Новини
Начало / Хороскоп за 25.09.2017 г.

Хороскоп за 25.09.2017 г.

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва да прекарвате повече време с възрастните си роднини или се обадите на родителите си. Почистете у дома, украсете къщата си с красиви неща. В отношенията си с избраника, може да направите пауза, ако смятате, че е дошло време за това. Основното нещо е, да не прекалявате с временната раздяла.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Посветете деня на любимото си хоби, на приятелите или на градината/ако имате такава/. В общи линии, направете всичко, за да се заредите с положителна енергия и добре да си починете. Не се карайте с хората, а веднага гасете в себе си пристъпите на мнителност и отмъщение. Вечерта организирайте среща с любимия.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да мислите повече за проблемите на другите хора, а не за делата си. Между другото, опитайте се да укрепите имунната си система, влезте във форма и планирайте хранителна диета. Особено, ако искате да покажете на света своята очарователна фигура.

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не бъдете прекалено упорити и догматични, когато става дума за личните ви интереси. Бъдете отстъпчиви и по-меки с тези, от които зависи бъдещето на вашата кариера. Най-малката кавга с някой от роднините ви, сега може да се обърне в сериозна трагедия. За пътувания, изберете друг ден.

 

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ще ви бъде трудно да укротите амбициите и гордостта си, особено ако виждате всички достойнства и постижения на близък приятел. Опитайте се, да прекарате един ден със семейството си, излезте с децата или се заемете с дома. В любовта, всичко ще бъде наред. Основното нещо е, да не задушавате избраника си.

 

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес, ще бъдете толкова любвеобилни, че за някой, дори ще изглеждате подозрителни. Денят е добре освен на работа, да прекарате и сред природата, една разходка в парка, ще ви се отрази отлично. Мислете повече за това къде да отидете, а не за това с кой да се заговорите в мрежата. Денят също е добър за екскурзии и среща със стари приятели.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще ви бъде трудно да се настроите към работния ритъм, особено ако още от сутрешните часове, сте подложени на непрекъснати атаки от страна на близките. Но с финансите, няма да имате проблеми и част от сумите спокойно, ще може да изхарчите за себе си и любимия човек.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Денят обещава да бъде продуктивен, особено ако не се отдавате на мързел и пасивност. Новата информация, ще бъде толкова много, че ще ви трябва много време, за да я обработите. Интуицията ще ви подскаже, от къде може да спечелите малко пари. В любовта, напротив, трябва да се уповавате на реални събития, а не на чувства.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, ще бъдете в много добро настроение, особено когато получите добри новини свързани със семейството. Плановете ви могат да се разстроят следобед, ще трябва да ги коригирате, иначе няма да успеете да изпълните задачите си. Фантастични новини, могат да очакват тези, които наскоро са започнали свои бизнес. Ще получите печалба и ще сте щастливи.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Обърнете внимание не само на финансите си, но и на здравето. За да възстановите енергията и силите си, имате спешна нужда от почивка сред природата. Плановете ви, ще се осъществят, само ако вие сами не дадете заден ход или се усъмните в себе си. Имайте предвид, че всичко сега е в ръцете ви!

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, ще искате нещо ново и различно, но около вас ще е само рутина и скука. Е, това не значи, че сами не може да разнообразите живота си. Обадете се на приятели, отидете на парти или на пикник сред природата. Между другото, днес необвързаните, имат всички шансове да се запознаят със симпатичен човек и да започнат любовна връзка.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Възможна е промяна в кариерата и прекрасна работа на ново място. Само не споделяйте за плановете си с приятели и колеги. Изчакайте да мине време, тогава ги зарадвайте с новината. Също не е необходимо да се впускате веднага във водовъртежа на любовта, без да погледнете назад. Колкото по внимателни сте в интимната връзка, толкова по-голям шанс имате за успешен личен живот.

Вижте още

Окончателно: Депутатите приеха спорния закон за горивата

Депутатите приеха окончателно всички текстове от спорния закон за горивата. След като вчера гласуваха важните суми за собствениците на големи и малки бе....

Добави Коментар

CAPTCHA