Събота 20, Октомври 2018
Горещи Новини
Начало / Хороскоп за 2.01.2018 г.

Хороскоп за 2.01.2018 г.

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Физическата активност е противопоказна днес, а също и вълненият, дори по-незначителни поводи. Ако започнете да правите неща, които първоначално са трудни за тялото ви, ще загубите много време и енергия. Необходимо е да общувате повече с близките си хора, за да запълните празнината, която се е получила по време на прекомерната ви заетост в работата.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Препоръчително е, да се въздържате от изкушения и приключения, за да не навредите на себе си и вашия любим. Заемете се с домакински задължения и битова работа по дома, така, по късно, ще се чувствате комфортно. Креативните от вас, е по-добре да се заемат с това, към което ги влече. Не гонете големите пари и слава, така всичко ще дойде по-бързо, отколкото сте очаквали.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

По-добре, избягвайте приключенията в любовен план. Едва ли ще могат да ви доведат до победа, дори да си зададете постижими цели. Хаотичното поведение и прибързаните решения във финансовия сектор, могат да ви оставят без лев в джоба. Ако ви поканят вечерта на гости, не се отказвайте, а се разтоварете.

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не е препоръчително да помагате на всички, ако залогът е собственото ви благополучие. В противен случай, ще се пречупите, психологически и физически. През деня, може да получите писмо или колет с нещо ценно. Това ще ви помогне, да решите много вътрешни проблеми, както и да направите план за бъдещето. Вечерта е подходяща за разходка.

 

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да обърнете внимание на финансовите въпроси, за да укрепите позицията си до края на месеца. При покупки се опитайте да бъдете по-икономични и харчете пари само за най-необходимото. Днес ефективни, ще бъдат закаляващите процедури, така че може да посетите фитнес салон или басейн. Вечерта е добра за срещи.

 

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви, прекрасен ден, само ако не започнете да се заяждате с всички подред или задавате глупави въпроси. Опитайте се, да останете за малко сами със себе си и да анализирате всичко, което се е случило през последните дни. Вечерта може да направите грешка от финансова гледна точка, ако игнорирате съвет на приятел и инвестирате пари в проект.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва обективно да третирате всичко, което се случва. Избягвайте хора, за които не знаете много и не отваряйте сърцето си на първият срещнат. Вечерта може да се почувствате не в своята "кожа", когато започнете да изяснявате отношенията с най-близкия човек. Възможна е простуда.

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Препоръчително е, да се доверявате повече на себе си, а не на другите. Ако някой се опита да ви вкара в конфликт, по-добре мълчете и се измъкнете. Хазартът, рискът и измамите трябва да бъдат изключени. В противен случай, ще останете без пари и ще съсипете репутацията си. Има шанс да се влюбите в човек, когото познавате.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да покажете истинското си лице, а не да хитрувате и слагате маска пред хората. Ако целите ви не са химерични, тогава има шанс да ги превърнете в реалност. Не давайте обещания в любовта, особено ако не сте уверени във вашите собствени чувства. Конкретността във финансовите въпроси, ще ви помогне да укрепите позицията си в бизнеса.

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Препоръчително е, да бъдете внимателни към малките неща, в противен случай ще загубите повече от планираното. В никакъв случай, не трябва да се лекувате самостоятелно, особено ако имате хронични заболявания. Ако получите нова информация, то трябва внимателно да я проверявате. Това е повече се отнася за паричната сфера, отколкото за отношенията.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Трябва да обръщате внимание не само на важните моменти в работата, но и на вашето здраве. Особено, ако по време на празниците, сте прекалили с мазни храни и алкохол. Положението в личен план, ще бъде критично, така че се ограничавайте в общуването с роднини. Вечерта, ще получите мъдър съвет от приятел.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не се препоръчва да започвате нещо ново и мащабно. В противен случай, ще направите много грешки и нищо няма да постигнете. По-добре, отделете време за почивка. Приятелите и семейството, ще се радват да ви видят в своето общество. В личната сфера, трябва да помните не само своите желания, но и чувството за дълг. Вечерта е добра, за спортни занимания.

 

Вижте още

Благоевградчани пропищяха от дефектни стоки на мобилни оператори, жалваха се пред К.Райков

Граждани от Благоевград се оплакаха пред Константин Райков от Комисия за защита на потребителите за продавани дефекстви стоки от мобилните оператори и проблеми....

Добави Коментар

CAPTCHA