Събота 20, Октомври 2018
Горещи Новини
Начало / Хората пазят чужди тайни само 20 минути

Хората пазят чужди тайни само 20 минути

Близо две трети от хората не могат да пазят чужда тайна повече от 20 минути, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания. Допитването е осъществено сред 2000 души.

Резултатите показват, че за една пета от хората е трудно да запазят офис клюките само за себе си, въпреки че са се зарекли да си мълчат.
Жителите на Острова не крият, че склонността да клюкарстват е един от най-големите им недостатъци. Над десет на сто от участниците в анкетата признават, че не са в състояние да опазят в тайна необявената връзка на свой близък приятел. Приблизително същият процент индивиди не могат да си "траят" за счупени предмети. Бременността също е сред любимите теми за клюкарстване.

Според авторите на проучването обаче се намират милиони жители на Острова, всеки от които съумява да опази 20 тайни годишно.

Вижте още

19 любопитни факта за блондинките и русите коси

Смята се, че блондинките са се появили за първи път на Земята преди около 11 000 години. А на 31 май се отбелязва техният международен празник.По случай Международния ....

Добави Коментар

CAPTCHA