Вторник 22, Януари 2019
Горещи Новини
Начало / Хората пазят чужди тайни само 20 минути

Хората пазят чужди тайни само 20 минути

Близо две трети от хората не могат да пазят чужда тайна повече от 20 минути, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания. Допитването е осъществено сред 2000 души.

Резултатите показват, че за една пета от хората е трудно да запазят офис клюките само за себе си, въпреки че са се зарекли да си мълчат.
Жителите на Острова не крият, че склонността да клюкарстват е един от най-големите им недостатъци. Над десет на сто от участниците в анкетата признават, че не са в състояние да опазят в тайна необявената връзка на свой близък приятел. Приблизително същият процент индивиди не могат да си "траят" за счупени предмети. Бременността също е сред любимите теми за клюкарстване.

Според авторите на проучването обаче се намират милиони жители на Острова, всеки от които съумява да опази 20 тайни годишно.

Вижте още

79-годишна жена от Петрич е станала жертва на телефонна измама със сумата от 1 100 лева и 300 долара

79-годишна жена от Петрич е станала жертва на телефонна измама със сумата от 1 100 лева и 300 долара. Това съобщиха от ОДМВР – Благоевград. В РУ - Петрич е получен сиг....

Добави Коментар

CAPTCHA