Петък 18, Октомври 2019
Горещи Новини
Начало / Фондация в помощ на жените с рак на гърдата ще посети Благоевград

Фондация в помощ на жените с рак на гърдата ще посети Благоевград

Розовият кемпер на жените от Фондация Нана Гладуиш – Една от 8 ще гостува и в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград. На 25 юли той ще бъде позициониран пред магазин „Мания“ от 12.00 часа, където всеки желаещ ще може направи своята консултация със специалист. Преди това от 9.00 часа екипът на Фондацията в помощ на жените с рак на гърдата ще посети Специализирана болница за активно лечение по онкология „Свети Мина“. 
„Розов кемпер на Една от 8“, който е част от проекта „Сърдечни приятелки“. В рамките на 6 месеца той ще обиколи над 25 града в страната и главни онкологични болници. Дейностите, които ще се предлагат в „Розовия кемпер на Една от 8“ са индивидуални информационни и практически консултации, индивидуални психологически консултации, техники за справяне със стреса, съвети за хранене по време на лечение, арт-терапии, групови занимания, съвети от професионален гримьор, раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата и др. Една от изненадите е кулинарен блогър, който ще готви в кухнята на кемпера. 
Инициатива кемперът да обикаля страната е с благотворителен характер. 

Вижте още

Днес е денят, в който слънцето се обръща към лятото

Днес се отбелязва денят на Свети Четиридесет мъченици. Църквата определя този ден и като празник на четиридесетте войници от арменския полк в римския гарнизо....

Добави Коментар

CAPTCHA