Четвъртък 19, Октомври 2017
Горещи Новини
Начало / Трите зодии, с които любовта е истинска приказка

Трите зодии, с които любовта е истинска приказка

Представителите на всички зодии обичат и правят прекрасни неща, когато са влюбени. И това, разбира се, е страхотно!

Има обаче три специални зодиакални знака, с които връзките са истинска приказка. Вие сте истински късметлии, ако имате любовни отношения с представител на една от тези зодии..

Телец

Представителите на тази зодия са олицетворение на перфектната половинка. Те са търпеливи, изпълнени с добро настроение и хармония. Винаги са готови да дадат цялата си любов на правилния човек и да го превърнат в най-големия щастливец в света.

двойка любов
ThinkStock/Getty Images

Връзката с Телец е същински романтичен филм, който не само има хубав край, а е една непрестанна радост.

Водолей

Тази зодия е съвършена за връзка. Водолеите дават свобода, насърчават добрите качества в партньора си, мотивират и дават любов.

Те са перфектните партньори за всички, които искат сигурна и зряла връзка без ревност, в която половинките си имат доверие и могат да разчитат един на друг в трудни моменти.

Дева

Девите са истинско съкровище, най-вече за романтичните, мечтателни и емоционални хора. Те разбират, поставят се на мястото на любимия, успокояват, лекуват раните на сърцето и винаги са готови да помогнат.

С тях животът е като любовен роман – изпълнен с много нежност, красота и топлина в душата.

Вижте още

Екипажите на българския вертолет Ми-17 ще продължат участието си в дейностите по погасяването на пожарите в община Македонски брод, Македония

Военнослужещите от състава на Военновъздушните сили и днес продължават да оказват помощ на македонските власти в усилията за овладяването на горските пожари, в....

Добави Коментар

CAPTCHA