Четвъртък 19, Октомври 2017
Горещи Новини
Начало / Трите женски зодии, които мъжете помнят завинаги

Трите женски зодии, които мъжете помнят завинаги

Те влизат в живота ти, развихрят се, изсипват цялата си сила и страст върху теб и после те оставят да се подреждаш сам отломките от живота си.

Има жени, които са като ураган и не е никак случайно, че тези природни бедствия се кръщават именно на нежната част на човечеството.

Това са онези жени, които не се забравят лесно и те държат буден нощем, докато не спираш да мислиш за тях. Днес ще ви разкрием кои са онези женски зодии, които са толкова силни и харизматични, че винаги остават незабравими.

Козирог – жената Козирог е магия. Тя има способността да те омагьоса толкова добре, че да забравиш къде си и кой си. Ще имаш очи само за нея, докато е с теб, а след това образът ѝ никога няма да напусне съзнанието ти.

Скорпион – Дамите Скорпион са истински пожар от емоции и страст. Те могат да запалят света ти и да те накарат да изпитваш чувства, с които не си се сблъсквал до сега – няма как да забравиш такава жена.

Лъв – Всички знаят, че Лъвиците са темпераментни и смели. Те се впускат напълно във връзките си и обичат много силно, а любовта от такава жена не се забравя лесно.

Вижте още

Температурите плавно тръгват нагоре

Утре ще е предимно слънчево, с развитие на купеста облачност в следобедните часове, но вероятността за валежи е малка. Вятърът и в Източна България ще отс....

Добави Коментар

CAPTCHA