Събота 20, Октомври 2018
Горещи Новини
Начало / Топ 3 на зодиите, които хич ги няма в секса

Топ 3 на зодиите, които хич ги няма в секса

Зодиакалните знаци имат много общо с характера на всеки човек. Макар и за някои да няма връзка, водещи черти и открояващи ни специфики на индивидуалността всъщност са общи и характерни за датата ни на раждане. Тези особености важат с пълна сила и в личен и интимен план. 
Отношението ни към всичко, което правим, може да бъде определено и синтезирано в нашата зодия. В интимно отношение, има зодии, които обичат да правят другите щастливи и се стараят да задоволяват потребностите на своя партньор. Уви, има и такива, които не се справят много добре в леглото.   

Представяме ви топ 3 на зодиите, които не ги бива под чаршафите:  

1. Козирог   

Козирозите са странните личности в зодиака. Те могат да бъдат страхотни в леглото, но това се поражда само и единствено от желанието им да бъдат първи във всичко, с което се захванат, а не от мисъл за партньора. Ако търсите дългосрочни отношения със страст, където сексът е всичко друго, но не и претупан, може би трябва да се преориентирате към друг партньор. 

2. Близнаци   

Близнаците са един от най-страстните зодиакални знаци и умеят да бъдат предизвикателни. За съжаление, могат да бъдат доста пренебрегващи в други области, които са нужни, за да доставят удоволствие на партьнорите си. Те не умеят да се съсредоточават дълго време в едно нещо, така че очаквайте нещата да стават малко по бързата процедура.   

3. Водолей   

Водолеите са дълбоки мислители с интереси и могат да бъдат добри в леглото, защото вероятно са прочели нещо по темата. Те правят секс по определен начин, който в тяхната глава е най-добрият. Уви, това не винаги важи и за останалите, които делят едно легло с представител на тази зодия.

Вижте още

Мария Шарапова с първа титла след допинговия скандал

Руската тенисистка и бившата номер едно в света Мария Шарапова спечели първата си титла от месец май 2015 г. насам, когато получи 15-месечна забрана да играе, пише ....

Добави Коментар

CAPTCHA