Сряда 20, Юни 2018
Горещи Новини
Начало / Телефонен измамник получи доживотна присъда в Китай

Телефонен измамник получи доживотна присъда в Китай

Телефонен мошеник, измъкнал с измама пари от ученичка, спестени за по-нататъшно обучение, получи доживотна присъда в Китай, предаде ТАСС, като се позова на местния новинарски сайт Синминван.

Процесът, приключил в град Лини, в източната провинция Шандун, предизвика голям отзвук в страната.

Случаят привлече обществено внимание, тъй като момичето почина от сърдечен пристъп на път за вкъщи, след като бе подало в полицията жалба за измамата. В делото бе посочено, че смъртта не е предизвикана пряко от действията на осъдения, но станалото е било истински удар за ученичката и наред с други фактори е причинило трагедията.

Основният подсъдим бе Чън Вънхуей, който през август миналата година се представил за служител от градското просветно управление и чрез неуточнена в делото престъпна схема измъкнал от момичето 9900 юана (1400 долара) - уж като дарение за малоимотни ученици.

Заедно с Чън присъди от 3 до 15 години получиха още шестима телефонни измамници от същата банда. Те купували лични данни за ученици, а после ги ограбвали, като се представяли за служители от различни ведомства. От 2015 до 2016 г. натрупали по този начин над 560 000 юана (83 000 долара).

Вижте още

Съветите на психолога: Не прекалявайте със секса, ако искате вечна любов

Американският психолог Скот Керъл изложи тезата си, според която честият секс убива шансовете за вечна любов, пише в. "Дейли мейл".Прекалено редовните полови с....

Добави Коментар

CAPTCHA