Неделя 20, Януари 2019
Горещи Новини
Начало / Така пише човек сдобил се с шофьорска книжка

Така пише човек сдобил се с шофьорска книжка

Човек на Обединени патриоти застава начело на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“. Готви се и напълно нов устройствен правилник. Това съобщиха за Фрог нюз източници от парламента. До дни се очаква да стане ясно името на новия директор. Не е тайна, че от край време въпросната институция се тресе от корупционни скандали.


Сегашният началник Красимир Калайджиев вече отказвал  да подписва важни документи, твърдят подчинените  му от ведомството. Според източниците ни пътният контрол бил сведен до критичен  минимум. Целта била да се избегнат непредвидени грешки с транспортните   фирми.

 

Отделно от това  „Техническите прегледи“ също се отчитали регулярно.  В противен случай им се стоварвали куп проблеми.  Всеизвестно е, че се печели  здраво и от продажбата на шофьорски книжки, която и в момента продължава да процъфтява.  Благодарение  на ширещата се корупция, напълно  неграмотни хора се сдобиха с кетап . 

 

Очаква се шефът на ДАИ -София Кънчо Димитров също да се издигне в йерархията. Твърди се, че той имал близки отношения с депутата от БСП  Георги Свиленски.  ДАИ  в момента продължава да се тресе от влиянието на различни политически лобита. Дълги години ведомството беше оставено в ръцете на ДПС. Освен ГЕРБ, силно влияние през последните години оказваха и различни  представители на БСП . Интересът към агенцията не стихва заради парите, които се печелят от рушвети.  Твърди се, че по обем те дори надхвърлят печалбите от корупция в митниците.

Вижте още

Баба Ванга се зареждала с вода от Рупите

Мястото стана още по-притегателно, защото тук живя известната пророчица Ванга, която помагаше на хората както приживе, така и след смъртта си. Построената от н....

Добави Коментар

CAPTCHA