Понеделник 24, Септември 2018
Горещи Новини
Начало / Създател на секс роботи пуска на пазара неуморен андроид за жени

Създател на секс роботи пуска на пазара неуморен андроид за жени

От тази година Мат Макмълън, директор на компанията "Риълботикс", която се специализира в производството на секс роботи, ще пусне на пазара и неуморни андроиди, предназначени за жени, пише в. "Дейли мейл".

Издръжливите труженици на секс фронта ще бъдат оборудвани с бионични пениси. Те ще могат да обслужват притежателките си за колко време те си пожелаят.

След като създаде миналата година секс роботи жени, Макмълън беше подложен на критики, че мисли само за фантазиите на представителите на силния пол. Сега директорът на споменатата калифорнийска компания ще избегне упреците, като се погрижи и за потребностите от роботехника и при дамите.

Андроидните машини за жени са изготвени по същата технология, като тази, предназначена за мъжете. Механичните любовници ще могат да говорят, да помнят и да доставят удоволствие.

Техният дизайнматериали и записани програми са максимално близки до човешките. Те трябва да се превърнат в незаменими компаньони за дамите.

Вижте още

Още един войник избяга от Северна Корея

Войник от севернокорейската армия е избягал в Южна Корея в четвъртък, съобщават от Комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на Южна Корея.Отбелязва се, ....

Добави Коментар

CAPTCHA