Неделя 15, Юли 2018
Горещи Новини
Начало / Създател на секс роботи пуска на пазара неуморен андроид за жени

Създател на секс роботи пуска на пазара неуморен андроид за жени

От тази година Мат Макмълън, директор на компанията "Риълботикс", която се специализира в производството на секс роботи, ще пусне на пазара и неуморни андроиди, предназначени за жени, пише в. "Дейли мейл".

Издръжливите труженици на секс фронта ще бъдат оборудвани с бионични пениси. Те ще могат да обслужват притежателките си за колко време те си пожелаят.

След като създаде миналата година секс роботи жени, Макмълън беше подложен на критики, че мисли само за фантазиите на представителите на силния пол. Сега директорът на споменатата калифорнийска компания ще избегне упреците, като се погрижи и за потребностите от роботехника и при дамите.

Андроидните машини за жени са изготвени по същата технология, като тази, предназначена за мъжете. Механичните любовници ще могат да говорят, да помнят и да доставят удоволствие.

Техният дизайнматериали и записани програми са максимално близки до човешките. Те трябва да се превърнат в незаменими компаньони за дамите.

Вижте още

Борисов се включи в танц със саби в Рияд

Премиерът Бойко Борисов и придружаващият делегацията ни в Саудитска Арабия Симеон Сакскобургготски се включиха в изпълнението на традиционния танц със саби ар....

Добави Коментар

CAPTCHA