Четвъртък 20, Юни 2019
Горещи Новини
Начало / Спонтанен протест в Петрич на мястото на тежката катастрофа

Спонтанен протест в Петрич на мястото на тежката катастрофа

При инцидента в четвъртък пострадаха двама младежи

Спонтанен протест в Петрич на мястото на катастрофата, при която млад шофьор помете група деца на тротоара. Едното момче загуби крака си. Тази сутрин там се събраха младежи и родители на пострадалите, за да поискат справедлив процес.


Със сълзи и гняв започна протестът в Петрич. Приятелите на Крум още не могат да повярват, че 17-годишното момче лежи в болница с ампутиран крак.

За минути младежите се придвижиха от мястото на катастрофата към централните улици в Петрич. В търсене на отговори и обещание за безопасност, те блокираха движението на автомобилите.

Свидетели на катастрофата твърдят, че шофьорът дълго време е правил дрифтове по улицата. 

„Първо минава с много бясна скорост, после на първия път започва да се върти, втория път пак започна да дрифти, а на третия път директно вдига ръчна и явно вместо да даде спирачка, той дава газ и се бута в нас”, разказва Христина.

Близките на пострадалите се страхуват, че случаят ще бъде потулен, защото 18-годишният шофьор бил син на бивш полицай. 

„Знаеш, че тате ще плати, има връзки и аз мога да си правя каквото си пожелая, това е България”, коментира майката на пострадалото момче.

Двете деца, пострадали най- тежко при удара, продължават да са в реанимацията на болницата в Петрич. Опасност за живота им няма.

Засега NOVA не успява да се свържем с родителите на младия шофьор.

Вижте още

Убиха турски политик в избирателна секция

Турски политик е една от двете жертви при вчерашната стрелба в източния град Ерзурум, написа анкарският в. Хюриет.Няколко души се спречкаха в една от секциите и с....

Добави Коментар

CAPTCHA