Петък 18, Октомври 2019
Горещи Новини
Начало / Собственик на суперелитен сексклуб със страхотна оферта

Собственик на суперелитен сексклуб със страхотна оферта

Основателят на клуба Деймън Лоунър не приема в клуба всички – само онези състоятелни граждани, които са готови да плащат баснословни суми за разврат. Както пише изданието The Sun, сексклубът Snctm предлага на своите посетители пожизнено посещение на ексклузивното заведение за 1 милион долара.   


За да станете член на Snctm, трябва да подадете заявка и да платите такса в размер на 12 000 долара за най-ниското равнище, за всичките екстри ще трябва да се бръкнете 75 000 долара.  От хилядите подадени заявки са одобрени само 100. Щастливците се оказаха 25 състоятелни господа на възраст до 60 години и 75 дами не по-възрастни от 40 години.  Най-високото равнище на членство включва в себе си достъп до частните стаи, специална сребърна клубна огърлица и съветите на експерти по секс, БДСМ и много други.  По думите на основателя на клуба вие ще можете да се наслаждавате на целия този разврат до живот само за скромната сума от 1 милион долара. "Вие може да се похвалите с доживотно членство, а също и да бъдете в центъра на всичките събития в течение на целия си живот. Включени са и билетите за специалните мероприятия на яхтите в Кан. Най-скорошните секс купони ще са в Рим и Москва", казва Деймън Лоунър.  
Основен атрибут на купоните е маската. Мъжете задължително трябва да дойдат в смокинги, а жените - във вечерен тоалет или по бельо.   

Съществува възможност и за еднократно посещение на клуба: за жените входът е безплатен, но мъжете ще трябва да се бръкнат солидна сума - 1900 долара. Естествено, има и програма за намаления, за всеки доведен приятел сметката пада с 375 долара

Трябва да се отбележи, че сред посетителите на заведението е и известната актриса Гуинет Полтроу.  Вижте още

Петрич отбеляза Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България

С ритуал по полагане на цветя и венци на пл. „Македония” пред паметник „Загинали за Родината”, Петрич почете 141 години от гибелта на Христо Ботев.Като начало ....

Добави Коментар

CAPTCHA