Понеделник 17, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Слънчев бряг отново е най-евтиният курорт в Европа

Слънчев бряг отново е най-евтиният курорт в Европа

Слънчев бряг за поредна година е най-евтиният курорт за почивка в Европа това лято, показва проучване на британския вестник "Мирър". 

Според изданието разходите за храна и напитки в Слънчев бряг са най-ниски, като спрямо миналото лято цените са паднали с 10%. Едно четиричленно семейство ще плати около 275 паунда за една седмица храна, напитки, сладоледи и бутилка лосион за слънце. 

За същото в Алгарве, Португалия, разходите ще бъдат 385 паунда, обобщава "Труд". Сумата се повишава на 434 паунда в Коста дел Сол, до 578 паунда в Пафос, Кипър, 602 лири в Крит и достига колосалните 766 паунда в Палма, Майорка.

Междувременно снощи в Слънчев бряг беше открит официално летен сезон 2017. 

"Към началото на сезона общият брой планирани полети на летища Варна и Бургас за периода юни-септември 2017 г. вече надхвърля с 8% броя на изпълнените полети през същия интервал на 2016 г. Очакваме отново силно присъствие на туристи от Германия, Полша, Великобритания, Украйна, Чехия, Франция, скандинавските страни, Русия", каза по време на церемонията министърът на туризма Николина Ангелкова.

Вижте още

Голям пожар в склад на военното поделение в Благоевград

Голям пожар пламна към 20 ч. вчера в района на Военно формирование 26 400 в Благоевград. Горя стар склад с дърва и въглища, огънят гасиха четири пожарни. Пожарът е в....

Добави Коментар

CAPTCHA