Неделя 22, Септември 2019
Горещи Новини
Начало / Следващото поколение iPhone ще може да заглушава досадните известия

Следващото поколение iPhone ще може да заглушава досадните известия

Новият флагман на Apple – iPhone 8, може да се появи с функция, която автоматично ще „потиска“ известията, докато потребителят е активен. Това съобщава MacRumors, позовавайки се на разработчика Гийерме Рамбо.

От фърмуера на гласовия асистент HomePod, който Apple публикува неотдавна, постоянно изскачат характеристики и за забуления в тайна iPhone 8. Всички досега бяха свързани с хардуерните особености на устройството – за 3D лицево отключване, екран от „край-до-край“ и поддръжка на 4К видео от всички камери на устройството. Ето, че днес се появи поредно разкритие, но този път то е за функция в новата iOS 11. 

Запознати твърдят, че бъдещият флагман ще дойде с OLED дисплей от следващо поколение, чийто сензори за 3D лицево отключване ще позволяват и възможността за заглушаване на известията. Целта е докато човек използва смартфона си и се е фокусирал в нещо друго, да не се разсейва от дразнещите нотификации. 

Разбира се, няма гаранция, че въпросната опция ще е достъпна още в iPhone 8, който ще се появи на пазара през септември. 

Вижте още

Хиляди японци нощуваха във влакове заради силен снеговалеж

Най-малко 1900 души бяха принудени да прекарат нощта във вагоните нависокоскоростните влакове "шинкансен" по гарите в японските градове Токио, Осака и&nbs....

Добави Коментар

CAPTCHA