Четвъртък 20, Юни 2019
Горещи Новини
Начало / Следващото поколение iPhone ще може да заглушава досадните известия

Следващото поколение iPhone ще може да заглушава досадните известия

Новият флагман на Apple – iPhone 8, може да се появи с функция, която автоматично ще „потиска“ известията, докато потребителят е активен. Това съобщава MacRumors, позовавайки се на разработчика Гийерме Рамбо.

От фърмуера на гласовия асистент HomePod, който Apple публикува неотдавна, постоянно изскачат характеристики и за забуления в тайна iPhone 8. Всички досега бяха свързани с хардуерните особености на устройството – за 3D лицево отключване, екран от „край-до-край“ и поддръжка на 4К видео от всички камери на устройството. Ето, че днес се появи поредно разкритие, но този път то е за функция в новата iOS 11. 

Запознати твърдят, че бъдещият флагман ще дойде с OLED дисплей от следващо поколение, чийто сензори за 3D лицево отключване ще позволяват и възможността за заглушаване на известията. Целта е докато човек използва смартфона си и се е фокусирал в нещо друго, да не се разсейва от дразнещите нотификации. 

Разбира се, няма гаранция, че въпросната опция ще е достъпна още в iPhone 8, който ще се появи на пазара през септември. 

Вижте още

КНСБ: Максималната пенсия да стане 1000 лева

КНСБ настоява максималната пенсия да стане 1000 лева през следващата година, каза изпълнителният секретар на Конфедерацията Ася Гонева на семинар за журнали....

Добави Коментар

CAPTCHA