Събота 21, Юли 2018
Горещи Новини
Начало / Скандалният холивудски продуцент на лечение за сексуална зависимост

Скандалният холивудски продуцент на лечение за сексуална зависимост

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, обвинен от десетки жени в тормоз, започвалечение от сексуална зависимост.

Тази седмица 65-годишният Уейнстийн напусна Лос Анжелис, за да постъпи на рехабилитация, като според съобщения, се предвижда лечението да се проведе в Аризона. Терапията в клиника, чийто услуги се твърди, че той ще ползва, струва 37 000 долара месечно. Не се знае кога точно ще започне курсът. На тръгване продуцентът заяви, че "се нуждае от помощ" и "всички правят грешки". Освен това в свое изявление той вече обяви, че „неговото пътешествие е да опознае себе си и да се пребори с демоните си“.

Жените, които обвиняват Харви Уайнстийн в сексуален тормоз
БГНЕС

Опозореният Уейнстейн беше уволнен от собствената си компания след лавина от обвинения за сексуален тормоз. В списъка фигурират имената на 30 жени, между които звездите Гуинет Полтроу, Анжелина Джоли, а към тях се присъединиха и Кейт Бекинсейл и Кара Делавин.
 


Три жени, между които и италианска филмова звезда, заявиха, че са били изнасилени от Уейнстийн.
Продуцентът отрича обвиненията според изявление на говорителката му Сали Хофмийстър.
Красивата съпруга на сексуалния хищник (СНИМКИ), 41-годишната Джорджина Чапман - съпруга на Харви Уайнстийн, го напусна заради "непростимия" скандал и лавината от обвинения в сексуален тормоз. Джорджина  е дизайнерка на нашумялата модна къща "Маркеса". Тя има две малки деца от Уайнстийн.
Guliver/Getty Images

Съпругата на Уайнстийн Джорджина Чапман, която е дизейнер, каза за сп. „Пийпъл”, че го напуска заради чудовищния скандал.

Харви Уайнстийн
Guliver/Getty Images, архив

Медии в САЩ извадиха на показ и уклоните на Уейнстийн към Демократическата партия на САЩ. "Уолстрийт джърнъл" отбелязва при администрацията на Обама той е гостувал 13 пъти в Белия дом. БГНЕС цитира Си Ен Ен, която се позовава на данни на Center for Responsive Politics, че Уейнстийн е събрал дарения на обща стойност около 1,5 милиона долара, включително за нуждите на предизборната кампания на бившата кандидатка за президент от Демократическата партия на САЩ Хилари Клинтън.

Вижте още

Почитаме покровителката на брака, водите и Южното Черноморие

На 17 юли Българската православна църква почита паметта на Света великомъченица Марина. Тя се смята за покровителка на брака, водите и Южното ни Черноморие.На 17....

Добави Коментар

CAPTCHA