Сряда 16, Януари 2019
Горещи Новини
Начало / Селфи унищожи експонати на стойност 200 хил. долара

Селфи унищожи експонати на стойност 200 хил. долара

Жена, опитала да си направи селфи пред арт инсталация на изложението „14-тата фабрика” в Лос Анджелис, САЩ, унищожи експонати на стойност 200 хил. долара. Тя събори 10 пиедестала, върху които бяха поставени експонатите. Въпросните поставки паднаха като домино, а експонатите е невъзможно да бъдат поправени. 

„14-тата фабрика” е изложба, измислена от живеещия в Хонконг британски артист Саймън Бърч. Въпреки че сайтът на изложбата обяснява, че „посетителят се превръща в централен играч”, една жена, амбицирана за селфи, е прекалила при взаимодействието с експонатите.

Една от охранителните камери показва, жената в горния десен ъгъл на кадъра, която е клекнала, за да си направи снимка. След като губи равновесие обаче, тя пада върху един от пиедесталите, който впоследствие бута целия ред от инсталацията.

Инсталацията, озаглавена Hypercaine, представлява серия от пиедестали, върху които са поставени 12 скулптури от различни материали, включително от мрамор и благородни метали.

Според британския вестник The Guardian някои хора си задават въпроса дали инцидента не е бил предумишлена каскада, организирана от участващите артисти. Ако не се окаже така обаче селфито на жената ще ѝ струва 200 хил. долара.

Вижте още

Най-вкусните храни на Балканите

Балканските страни имат дълга история и в много отношения се обединяват в едно царство или територия. Царуването на Османската империя, продължило около 500 годин....

Добави Коментар

CAPTCHA