Събота 23, Февруари 2019
Горещи Новини
Начало / Седмичен хороскоп (от 10.07. до 16.07)

Седмичен хороскоп (от 10.07. до 16.07)

Овен

При вас, Овни, в началото на седмицата не са изключени търкания с колегите или с хора от близкото ви обкръжение, на които е възможно да реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. След четвъртък доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да преподредите и разчистите жилищата си.

Телец

Вие, Телци, е възможно да имате значителни финансови колебания и размисли за пари в началото на седмицата. Не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, чийто край обаче ще ви изглежда неясен и ще ви създава чувство на несигурност. След четвъртък може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи за вас.

Близнаци

Вие, Близнаци, по всяка вероятност ще знаете кога, какво да кажете или предложите на другите, за да ги замаете и мотивирате да действат, както на вас ви е удобно и угодно. Ще давате старт на нещата и ще сте пълни с идеи. След четвъртък може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата е възможно да не се чувствате особено комфортно в средата си или сред заобикалящите. По всяка вероятност ще имате нужда от почивка и уединение, а активните социални ангажименти ще ви действат доста напрягащо. След четвъртък е възможно да се натъкнете на хора, с които отдавна сте загубили контакт и да изкарате времето си приятно в тяхната компания.

Лъв

При вас, Лъвове, нещата ще ви се случват с лекота в любовен план. По всяка вероятност с половинката ще успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти. Не е изключено да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си.         След четвъртък са възможни изненади в службата или покрай ваши колеги. Внимавайте с документите, които подписвате.

Дева

Вие, Деви, ще сте изключително пробивни и целеустремени в началото на седмицата. Много е вероятно да направите значителен пробив в службата и пред висшестоящите. След четвъртък е възможно да имате конфликт с важен за вас човек, но след известно старание от ваша страна нещата бързо ще се успокоят и уталожат. Внимавайте със средствата за комуникация и транспорт и се пазете от грешки по непредпазливост.

Везни

При вас, Везни, през седмицата не е изключено да изникват пречки и спънки в решаването на ежедневните дела. Възможно е също така да трябва да се борите с конкуренти или съперници. По всяка вероятност ще има хора, които да са на различно мнение от вашето и да ви предизвикват да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате самообладание, за да не олеквате и губите почва под краката си. Ако сте достатъчно систематични, последователни и старателни, ще успеете да докажете на всички около вас, на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.

Скорпион

На вас, Скорпиони, в началото на седмицата може да ви се наложи да се занимавате със семейни или наследствени въпроси, да теглите или погасявате кредит или да работите с чужди пари и ресурси. След четвъртък е възможно да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви помогнат да видите нещата, в които сте замесени от друга перспектива, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Стрелец

При вас, Стрелци, са възможни търкания с половинката и изясняване на отношенията ви с нея. Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, ако искате да запазите отношенията си. След четвъртък ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от хорската суетня и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Козирог

При вас, Козирози , седмицата ще бъде много динамична и раздвижена. При всички случаи ще хвърляте много емоции в работата си и сред колегите. Не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега и да отмятате повече задачи от обикновено. Ако съумеете да останете спокойни, при всички случаи ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте. В любовен план по всяка вероятност ще ви се предоставят нови и интересни възможности. Само от вас ще зависи от кои ще се възползвате и от кои не.

Водолей

Вие, Водолеи, ще усвоявате нова информация през седмицата и ще трупате нов, полезен за бъдещото ви развитие опит. Ще има нови изисквания към вас в службата, към които ще ви се наложи да се напасвате. Много е вероятно да имате интересни социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не са изключени също така общуване с чужденци или пътувания, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате. След четвъртък фокусът ви ще попадне в работата и ефективното отмятане на задачи. Възможно е в службата да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови врати и шансове за растеж.

Вижте още

БАН прекрати мандата на директора на НИМХ

Ръководството на Българската академия на науките прекрати мандата на проф. Христомир Брънзов като директор на Националния институт по метеорология и хидрологи....

Добави Коментар

CAPTCHA