Вторник 11, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Санкт Петербург ще има първите си плаващи хотели през 2018 г.

Санкт Петербург ще има първите си плаващи хотели през 2018 г.

Величественият Санкт Петербург ще се сдобие с три плаващи хотела. Първият от тях ще бъде открит през май на крайбрежната „Выборгской”. Строителството на хотела е завършено с 90% като той е проектиран със 76 стаи. Новата придобивка на руския „Питер” ще получи статут от четири звезди.

За изпълнението на проекта на руския инвеститор ще бъдат разпределени три участъка от водния район на реките Нева и Голяма Невка. Очаква се, че цените в този тип хотели ще бъдат по-ниски от останалите в града. Останалите два плаващи хотела ще бъдат отворени до края на 2018 г.

Според председателя на развитието на туризма Андрей Мушкарев, хотелите ще бъдат новите стандартизирани съоръжения, които няма да противоречат на външния вид на града.

Други инвеститори в града също се интересуват от темата, тъй като в Петербург има още места, на които могат да се разположат обектите. 

Вижте още

По два проекта Община Петрич работи за намаляване на младежката безработица

По проект „Обучение и заетост за младите хора” има сключен договор с Община Петрич за обучение на девет безработни лица. Четирима от тях ще преминат обучение за ....

Добави Коментар

CAPTCHA