Понеделник 25, Май 2020
Горещи Новини
Начало / Сандански решава инфраструктурни проблеми през 2018 г.

Сандански решава инфраструктурни проблеми през 2018 г.

Община Сандански ще реализира важни проекти през следващата 2018 година, с които ще реши дългогодишни проблеми в инфраструктурата. Предстои изграждането на две инсталации за обработка  на отпадъци. Ще се финализира строителството на Северната дъга в града.

Ще се проектира и направи нова пътна отсечка с квартал „Изток”. Ще се извърши пълен ремонт и реконструкция на шосето от първокласен път Е-79 до град Мелник.

Ще се реконструира и улица „Стефан Стамболов”, която е част от околовръстния път на курорта. Стойността на ремонтните дейности е в размер на 1 700 000 лева.

„Ще бъде изградена нова детска градина в град Сандански. Ще се инвестират за ремонт в I Основно училище „Св. Климент Охридски“ в размер на 850 000 лева”, каза кметът Кирил Котев.

Догодина успешно ще се финализира Националната програма за енергийна ефективност, както и проектът за втория етап на реконструкция на лекоатлетическата писта на градския стадион в Сандански.

Вижте още

Здравни инспектори от Благоевград протестират символично заради ниски заплати

Здравни инспектори от Регионалната здравна инспекция в Благоевград днес поставиха стикери с надпис "Протест" на реверите си, заради ниските си заплати. Те настоя....

Добави Коментар

CAPTCHA