Неделя 19, Май 2019
Горещи Новини
Начало / Росен Даскалов и Sin Cars правят втори български автомобил

Росен Даскалов и Sin Cars правят втори български автомобил

На скицата (единствена за момента) може и да изглежда като детска количка, но предвид визията на Sin R1 може да предположим, че новият модел на Росен Даскалов и Sin Cars няма да ни подведе. Точно така, Sin S1 ще е базовият модел на компанията, което ще рече, че България вече ще има два супер спортни автомобила.

Към момента липсват всякакви данни за модела, който ще видим след няколко месеца в Женева, където ще се проведе традиционният автомобилен салон (март 2018).

Намеренията на Sin Cars са да предложат един автомобил, но с възможност да бъде поръчан в няколко различни каросерии. От скицата виждаме открит роудстър без покрив и врати. Клиентите обаче ще могат да поръчат версия със затворен кокпит или пък такава, при която колелата на автомобила ще са открити като на да речем при KTM X-Box.

Данни за двигателите липсват, но клиентите ще имат голям избор. „Ще има бензинови двигатели с мощност до 450 к.с., хибридна версия и изцяло електрически модел,” казва прессъобщението от Sin Cars. В допълнение те ще могат да поръчат трансмисия с пера на волана, тракшън контрол и антиблокираща спирачна система.

Първите готови модели за Европа ще видим през 2019 г. Цената за момента се определя като „достъпна”. Родната компания кандидатства за сертифициране пред National Highway Traffic Safety Administration в САЩ, като при получаване на сертификат ще може да продава по 325 бройки годишно на янките.

Sin R1
Sin R1

Ето така изглежда греховният Sin R1 на Росен Даскалов и компания. Серийният вариант на R1 дебютира за пръв път на салона във Франкфурт през 2015 г., а оттогава състезателната версия на модела пожъна редица успехи в европейския GT4 шампионат. Автомобилът разчита на 6,2-литров V8 двигател от General Motors, като с него спринтира до 100 км/ч за под 3 секунди.

източник: Vesti bg.

Вижте още

Разследване: Наркобосовете започнаха масиран внос на евтина трева от Албания, бабите в Петрич и Сандански бесни от конкуренцията

Трева от Албания убива нивите ни с канабис. От около месец антимафиоти са засекли наркобосове, които ударно внасят марихуана от страната на Енвер Ходжа, и то на тр....

Добави Коментар

CAPTCHA