Неделя 21, Юли 2019
Горещи Новини
Начало / Решение на последна инстанция: ОФК „Беласица”Петрич не дължи пари за наем на концесионера на НСБ „Цар Самуил”

Решение на последна инстанция: ОФК „Беласица”Петрич не дължи пари за наем на концесионера на НСБ „Цар Самуил”

Наемателят на НСБ „Цар Самуил” Петрич загуби делото срещу ОФК „Беласица”, което беше заведено за дължим наем в размер на 24 хил лв. Същият е за периода 01.05.2013 – 01.09.2013 г. , в който футболният клуб е ползвал базата за тренировки.                                      
За четиримесечния срок, наемателят на НСБ „Цар Самуил” е предявил съдебен иск за дължим по 6 хил лв наем на месец или общо 24 хил лв. Към тази дата, между наемателя на стадиона в Петрич и общинския футболен клуб е имало сключен договор, въз основа на който е ползван спортният терен в базата. В договора обаче е липсвала конкретна цена за наем на съоръжението. За целта е следвало да има изричен анекс, какъвто не е представен от наемателя на НСБ „Цар Самуил”. Заради този пропуск в документите, съдът се произнася и не уважава иска на наемателя на петричкия стадион за дължими 24 хил лв от футболен клуб „Беласица”. Фирмата на наемателя сега следва да заплати и разноските по делото.

Вижте още

Община Петрич работи по проект за изграждане на музей по програмата за трансгранично сътрудничество

Община Петрич работи по проект за изграждане на музей по програмата за трансгранично сътрудничество. Това каза в предаването „Петрич – древен и вековечен“ по&nb....

Добави Коментар

CAPTCHA