Неделя 22, Септември 2019
Горещи Новини
Начало / Решение на последна инстанция: ОФК „Беласица”Петрич не дължи пари за наем на концесионера на НСБ „Цар Самуил”

Решение на последна инстанция: ОФК „Беласица”Петрич не дължи пари за наем на концесионера на НСБ „Цар Самуил”

Наемателят на НСБ „Цар Самуил” Петрич загуби делото срещу ОФК „Беласица”, което беше заведено за дължим наем в размер на 24 хил лв. Същият е за периода 01.05.2013 – 01.09.2013 г. , в който футболният клуб е ползвал базата за тренировки.                                      
За четиримесечния срок, наемателят на НСБ „Цар Самуил” е предявил съдебен иск за дължим по 6 хил лв наем на месец или общо 24 хил лв. Към тази дата, между наемателя на стадиона в Петрич и общинския футболен клуб е имало сключен договор, въз основа на който е ползван спортният терен в базата. В договора обаче е липсвала конкретна цена за наем на съоръжението. За целта е следвало да има изричен анекс, какъвто не е представен от наемателя на НСБ „Цар Самуил”. Заради този пропуск в документите, съдът се произнася и не уважава иска на наемателя на петричкия стадион за дължими 24 хил лв от футболен клуб „Беласица”. Фирмата на наемателя сега следва да заплати и разноските по делото.

Вижте още

Петима ранени при нападение в швейцарски град

Най-малко петима ранени, двата от които - сериозно, при нападение, извършено от неидентифициран мъж, в швейцарския град Шафхаузен, съобщи Ройтерс, цитирайки полиц....

Добави Коментар

CAPTCHA