Петък 18, Октомври 2019
Горещи Новини
Начало / Революция в ОБС Петрич! БСП, "Глас Народен" и още сключиха "брак" под купола на местния парламент!! Шестима общински съветници сформираха нова групa "Обединени за Община Петрич"

Революция в ОБС Петрич! БСП, "Глас Народен" и още сключиха "брак" под купола на местния парламент!! Шестима общински съветници сформираха нова групa "Обединени за Община Петрич"

Днес малко преди обяд шестима общински съветници регистрираха нова група към ОбС-Петрич, с което промениха политическата карта на местния парламент.. Йордан Каракашев, Пламен Чолаков и Александър Костов от листата на "Глас народен", Димитър Капитанов от БСП и съветниците от "КУРОП" Росен Стоянов и Христо Френгов. се събраха в нова група с името "Обединени за Община Петрич". Председател на новосформираната група е Йордан Каракашев, който заяви за struma.com: "Общите ни възгледи и идеи за развитието на Община Петрич ни обедини."

За зам.-председател бе избран съветникът Росен Стоянов, а Димитър Капитанов ще бъде секретар на новосформираната група.

Все още не е ясно дали групата "Обединени за Община Петрич" ще бъде опозиция на управляващата партия или ще ги подкрепя.

Това ще стане ясно и ще се види на следващата сесия на Общински съвет-Петрич./struma.com


Вижте още

Санкт Петербург ще има първите си плаващи хотели през 2018 г.

Величественият Санкт Петербург ще се сдобие с три плаващи хотела. Първият от тях ще бъде открит през май на крайбрежната „Выборгской”. Строителството на хотела ....

Добави Коментар

CAPTCHA