Понеделник 19, Март 2018
Горещи Новини
Начало / Разкриха колко секс искат мъжете и жените

Разкриха колко секс искат мъжете и жените


Получавате ли толкова секс, колкото ви се иска? Ако се съди по отговора на голяма част от участничките в международно допитване, идеалното количество полови контакти е "няколко пъти седмично", пише в. "Дейли стар".

Проучването е направено от Superdrug Online Doctor сред 1500 европейци и американци. Сред дамите, участвали в него, близо 50 процента са споделили, че неколкократно мачкане на чаршафите през седмицата би ги направило доволни от сексуалния им живот.

Оказало се обаче, че някои жени са още по-ненаситни - 17 процента не скрили, че всекидневно ги гонят мераци за секс, докато седем процента са заявили, че искат да се отдават на креватни страсти повече от един път на ден.

секс  двойка
ThinkStock/Getty Images

Съществена част от участвалите в допитването мъже също са признали, че биха искали да правят секс няколко пъти в седмицата. Мераклиите за всекидневен полов контакт се оказали 28 процента, докато жребците с желание да се доказват повече от веднъж дневно били 18 процента.
Същото проучване е установило, че внушителните 73 процента от жените биха дали шанс на партньор, който не е особено добър в секса с проникване, но за сметка на това е специалист по кунилингус.

Същевременно около 15 процента от дамите категорично са заявили, че са готови да посочат вратата на мъж, който по религиозни или лични причини има възражения срещу оралния секс.

Вижте още

Готова е програмата за Международния музикален фестивал „Златен кестен” Петрич

Фестивалът ще се проведе в дните 22-ри и 23-ти септември /петък и събота/ на открита сцена на градския площад в Петрич. Двете фестивални вечери започват в 20.00 часа. В ....

Добави Коментар

CAPTCHA