Сряда 19, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Разкриха кои са най-дразнещите снимки от плажа

Разкриха кои са най-дразнещите снимки от плажа

Дори и да обичате да си правите селфита, докато сте на почивка, не ги пускайте във Facebook, защото ще подразните приятелите си. Анкета разкри, че повечето хора се изнервят от подобни кадри, съобщи Метро.

Цели 73 процента от анкетираните от застрахователна компания са казали, че мразят да гледат чужди снимки от почивка в интернет. Въпреки това 77 процента от хората качват такива снимки в профилите си във Facebook. Всеки пети го прави, за да покаже къде е бил, но една десета искат да накарат другите да им завиждат.

"Почивката за повечето хора е време, през което се откъсват от ежедневието. Това обаче не се отнася до социалните медии“, каза Адам Бекет от "Авива". „Отдавна отминаха дните, когато почиващите виждаха снимките си чак когато се приберат в къщи. Сега споделяме спомените си от ваканцията веднага щом нещо се случи и с много по-голям кръг приятели и роднини".

Според анкетата най-непопулярните снимки са тези на краката на плажа.

Вижте още

Нива с над 1 200 кг канабис край петричкото с. Драгуш

Полицейските служители от Петрич продължават да откриват имоти, засадени с канабис. Само за последния месец са унищожени почти 10 тона от наркотичното растение, к....

Добави Коментар

CAPTCHA