Четвъртък 19, Октомври 2017
Горещи Новини
Начало / Разбиха мита за жените и изневерите

Разбиха мита за жените и изневерите

Отдавна битува схващането, че мъжете изневеряват повече. Проучване обаче разкрива шокиращата истина - съвременните жени кръшкат не по-малко от представителите на силния пол, пише в. "Дейли експрес".
Според сайта Инфиделити фактс 57 процента от мъжете признават, че са изневерявали на своя партньорка. Оказва се, че жените не изостават - 54 процента от тях са слагали рога на съпруг или приятел.

От сайта отчитат, че в крайна сметка 53 процента от браковете завършват с развод, като за основна причина се смята именно изневярата. Интересното обаче е, че по-често дамите - 71 процента от тях, инициират разтрогването на брака.
Съдейки по резултатите от допитването вече не само жените трябва да държат "под око" склонните си към кръшкане партньори, но и мъжете трябва да повишат бдителността си.
Предишни проучвания са показали, че представителките на нежния пол най-често изневеряват, защото им липсва внимание и се чувстват недооценени.

Установено е също, че идеална среда за любовна афера предоставя службата.

Разкриха кога жените са най-склонни към изневяра

Вижте още

КФН отне лиценза на застрахователя на армията, НЕК и АЕЦ „Козлодуй“

Комисията за финансов надзор (КФН) е отнела лиценза на застрахователната компания „Надежда“. Решението, взето на 17 август, е без прецедент в новата история на Бъ....

Добави Коментар

CAPTCHA