Сряда 03, Юни 2020
Горещи Новини
Начало / Пълнолунието в Козирог ни прави нервни, пречи на дисциплината, преговорите и бизнеса

Пълнолунието в Козирог ни прави нервни, пречи на дисциплината, преговорите и бизнеса

Ромео лесно става Отело - романтиката е изместена от ревност и недоверие заради пълнолунието в Козирог. Това са основните характеристика на периода от днес до края на месеца,като към тях добавим и първите два дни на юли, пише "Астро Телеграф".

Цялата настояща седмица Луната ни прави нервни, пречи на дисциплината, преговорите и бизнеса, като ни залива с необуздани емоции. Връх на това ще бъде 28 юни, когато е пълнолунието. Проблемът е, че сега то е в зодиакалното съзвездие Козирог, което е най-лошото за Луната. Козирогът носи неконтролируеми емоции, кара ни да се съмняваме във всичко и всеки, като още по-бързо сменя настроенията. Особено за зодиите, подвластни на Луната - най вече Рак, но и за всички останали знаци от Водния тригон. На всичкото отгоре Луната и Сатурн влизат на 27 юни в опозиция със Слънцето. А това означава допълнително замъгляване на трезвия разсъдък и преценка, привнася още повече нервност.

28 юни е най-опасният и негативен от лунна гледна точка ден заради воюването на стихиите. Луната е в най-силната си фаза и тя се сблъсква със своенравния Козирог. А това носи отрицателна енергия на почти всеки човек. Но и тук важи принципът, че загубата за едни е печалба за други, пък макар и доста по-малко на брой.

До края на седмицата трябва да бъдем с повишено внимание, когато става реч за работа с пари, но и във всички други аспекти на живота, съветват астролози. Сега повече от всеки друг път има опасност от необосновани изблици и обвинения, на неочаквани емоции и нехарактерна подозрителност. Най-силно това ще се прояви от 26-и до 30 юни включително. Тогава враговете трудно ще се помирят. Конфликтите са много по-лесно осъществими, а агресията извира отвсякъде.

Периодът е изпълнен с нетолерантност и липсата на уважение към всичко. Изострят се конфликтите както на лично, така и на много по-голямо равнище. Лошо време за сключване на сделки, за подписване на договори, за постъпване на работа - ако може, по-добре отложете ги за следващия месец.

Не е време и за сключване на бракове до края на седмицата. Същото важи и за любовните връзки. Много малко от започнатите през този период романи ще бъдат дълготрайни и безпроблемни. Просто сега е времето на секса за една нощ. В любовта нещата ще са също сложни поради горните причини. Подозрителността и недоверието към близкия човек ще са засилени. Тези, които успеят да се избавят от собствената си ревност, ще имат много по-големи шансове да продължат отношенията си с любимите хора или с тези, които са обект на желанията им.

До края на седмицата периодът е подвластен на похотта.

Периодът обаче е идеален да се отсеят истинските приятели от прикритите, да се види кой ни се подмазва само заради облаги или заради интриги. Но не трябва да прибързваме с обвиненията. Принципът е седем пъти мери, един режи.

Вижте още

Петрич на почитното пето място в топ 10 на най-любимите български диалекти

Българските диалекти са регионалните говорими варианти на българския език като южнославянски език. Българската диалектология като наука, изучава....

Добави Коментар

CAPTCHA