Петък 14, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Путин останал доволен от първата си среща с Тръмп

Путин останал доволен от първата си среща с Тръмп


Руският президент Владимир Путин е доволен от резултатите от първата си лична среща с американския лидер Доналд Тръмп, която стана централно събитие на двудневната среща на върха на Г-20 в Хамбург. Това заяви в интервю за телевизия "Россия-1" говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

"Мога еднозначно да кажа, че Путин остана доволен. И, честно да ви кажа, изобщо не знам за президента Тръмп, но ми се стори, че той също остана удовлетворен от тази среща", каза прессекретарят на руския президент.

БГНЕС

По думите на Песков всички опити да се определи победител в хода на преговорите между двамата президенти представлява "абсурдна постановка на въпроса". "В действителност, като се съди по това как премина тази среща, мога с увереност да кажа, че навярно победители са всички", добави говорителят на Кремъл. Той подчерта, че инициативата за срещата между двамата президенти е дошла и от Москва, и от Вашингтон.

Песков отбеляза, че Путин е разговарял също със съпругата на Тръмп. Руският президент седял до Мелания Тръмп по време на тържествения обяд в чест на лидерите от Г-20.


"Президентът остана много доволен" от разговора, посочи Песков. "Те си говориха даже за дневния ред" на срещата на върха, отбеляза говорителят на Кремъл. Той припомни, че на работните сесии бяха обсъдени и въпроси като равенството между половете и ролята на жените в икономиката.

Вижте още

Даниела Савеклиева участва в среща с ръководителя на дирекция „Търговия” на ЕК Жан Люк Демарти

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията за Благоевград Даниела Савеклиева участва в среща с Жан Люк Демарти, генерален директор на Ген....

Добави Коментар

CAPTCHA