Сряда 17, Януари 2018
Горещи Новини
Начало / Предават на съд жена от Гоце Делчев, ритала и обиждала полицаи

Предават на съд жена от Гоце Делчев, ритала и обиждала полицаи

Жена, проявила агресия спрямо служители на реда и осуетила извършване на трасиране на съседен имот, бе предадена на съд. Районна прокуратура-Гоце Делчев предаде на подсъдимата скамейка Геновева К. по обвинение за извършени от нея непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и съпротива срещу полицейски служители. 

За 08.11.2016 г., на основание подадено заявление до кмета на Община Гоце Делчев, било насрочено извършване на трасиране на границите на недвижим имот в града и даване на строителна линия и ниво на строежа на разрешена ограда. Повод за това станали спорове между собствениците на двата съседни имота - от една страна представителите на "Б.М. - С." ООД и от друга
- съпругът на обвиняемата К. 

На дружеството било издадено разрешение за строеж, след което били предприети действия по разчистването на имота и направен изкоп за издигане на ограда. Съседите не били съгласни с това, тъй като смятали, че по този начин се отнема от площта на техния имот около 10 кв. м. В деня на извършването на трасирането, освен съответните специалисти, с оглед избягване на евентуален конфликт между съседите, на място присъствали и полицейски служители.

Обвиняемата Геновева К. била твърдо решена да не допусне пристигналите на място общински служители и геодезисти да изпълнят задълженията си. Със стол в ръцете тя влязла в изкопа и седнала в него. Жената всячески се опитвала да попречи на извършването на трасирането на имота - гонела присъстващите специалисти, спорела с тях, не изпълнила разпореждането на полицаите да се отдръпне, съпротивлявала се на отвеждането й от изкопа, направила опит да счупи измервателен уред.


Обвиняемата започнала да рита служителя на реда и да отправя ругатни. Въпреки многократни увещания, в това число и от съпруга й, близо час тя не преставала да блъска и да обижда. Няколко пъти Геновева К. се хвърляла по лице в калта, категорично отказвала да стане, симулирала здравословни проблеми и демонстрирала пренебрежение към органите на реда.

В крайна сметка, с поведението си К. не позволила да бъде извършено трасирането на имота на собствениците на съседния имот. За извършените от нея непристойни действия, съпроводени със съпротива срещу служителите на РУ на МВР - гр. Гоце Делчев, обвиняемата Геновева К. е предадена на съд, като предстои насрочване на делото.

Вижте още

Рим е в потрес от поредно изнасилване на чужденка

Млада финландка бе изнасилена в Рим и това породи гнева на кметицата Вирджиния Раджи, предаде Асошиейтед прес. В Туитър Раджи изрази солидарност с жертвата на на....

Добави Коментар

CAPTCHA