Сряда 16, Януари 2019
Горещи Новини
Начало / Порно сайтове в затъмнение заради природния феномен

Порно сайтове в затъмнение заради природния феномен

Един от най-известните американски порно сайтове – xHamster, констатира намаляване на интернет трафика си във връзка с пълното слънчево затъмнение, преминало над САЩ на 21 август, съобщава сайтът Mashable.

От еротичния портал коментираха по този повод, че звездите на порноиндустрията в никакъв случай не могат да засенчат астрономическите звезди от небосвода. По време на хвърлената сянка от Луната се е получило и порно затъмнение.

Във връзка с природния феномен е констатиран 12-процентен спад на трафика с филмчета за възрастни заради отклоняване на вниманието в полза на еклипса. Най-големи загуби в трафика са регистрирани в градове като НашвилЧарлстън и Портланд.

Администрацията на порносайта изтъква, че количеството на потребителите е намалявало в зависимост от това колко добре е могло да бъде наблюдавано затъмнението. По местата, където то е било видно само частично, спадането на трафика е било най-малко.

Вижте още

Само за един уикенд 4500 автомобила навлизат в Национален Парк „Пирин”

Само за един уикенд 4500 автомобила са навлезли в пределите на НП „Пирин”. Това бе установено след направена проверка от служители на Национален парк „Пирин”.Сни....

Добави Коментар

CAPTCHA