Понеделник 19, Ноември 2018
Горещи Новини
Начало / Поредна телефонна измама, „предупредили“ жертвата за снайперисти

Поредна телефонна измама, „предупредили“ жертвата за снайперисти

Млада жена от Търговище даде 4500 лева на мним полицейски служител при телефонна измама.
Измамата е станала вчера, около 11:00 ч., когато 45-годишна жена от града получила обаждане по стационарния си телефон. Неизвестен, представящ се за служител на полицията, помолил за съдействие в акция по залавяне на телефонни измамници.

Жената пуснала през балкона наличните ѝ 4500 лева. Била предупредена да се скрие във вътрешността на жилището, за да не пострада при евентуална стрелба от снайперисти.
 
Преди два дни 77-годишна жена, отново от Търговище, предаде на мним полковник 1600 лева, отново за да съдейства на служителите на реда. Случаят от вчера се разследва в досъдебно производство.

Заради активизирането на телефонните измамници от началото на годината и падането на възрастта на въведените в заблуждение, от полицията в Търговище призовават гражданите да са внимателни и да не предоставят пари на мними полицаи и служители на институции.

Вижте още

В Левски отхвърлили 50 потенциални трансфера

Над 50 потенциални нови попълнения са били предложени на гранда Левски, пише "Меридиан мач"."На този етап трудно може да се намерят свободни или евтини класни играч....

Добави Коментар

CAPTCHA