Събота 20, Януари 2018
Горещи Новини
Начало / Поредна телефонна измама, „предупредили“ жертвата за снайперисти

Поредна телефонна измама, „предупредили“ жертвата за снайперисти

Млада жена от Търговище даде 4500 лева на мним полицейски служител при телефонна измама.
Измамата е станала вчера, около 11:00 ч., когато 45-годишна жена от града получила обаждане по стационарния си телефон. Неизвестен, представящ се за служител на полицията, помолил за съдействие в акция по залавяне на телефонни измамници.

Жената пуснала през балкона наличните ѝ 4500 лева. Била предупредена да се скрие във вътрешността на жилището, за да не пострада при евентуална стрелба от снайперисти.
 
Преди два дни 77-годишна жена, отново от Търговище, предаде на мним полковник 1600 лева, отново за да съдейства на служителите на реда. Случаят от вчера се разследва в досъдебно производство.

Заради активизирането на телефонните измамници от началото на годината и падането на възрастта на въведените в заблуждение, от полицията в Търговище призовават гражданите да са внимателни и да не предоставят пари на мними полицаи и служители на институции.

Вижте още

Крадци разбиха и ограбиха два автомобила в Благоевград

Две кражби от леки автомобили само в един ден регистрира полицията в Благоевград.За времето от 17:15 часа до 18:50 часа, на 3 януари, от лек автомобил „Опел“, паркиран ....

Добави Коментар

CAPTCHA