Понеделник 24, Септември 2018
Горещи Новини
Начало / Платформа за сигнали "Кмете, виж" заработи в Сандански

Платформа за сигнали "Кмете, виж" заработи в Сандански

Нов, лесен и модерен начин за връзка с община Сандански при възникване на проблем се въвежда от днес.

Иновативната платформа „Кмете, виж!“ ще дава възможност за подаване на сигнали от всякакво естество през уеб адреса – www.kmetevij.com, който вече е ситуиран в официалната страница на община Сандански и дава възможност за директен достъп или чрез сваляне на мобилното приложение – „Кмете, виж!“.

При подаване на сигнал чрез платформата информацията се изпраща до сървър, който в зависимост от няколко критерий и ключови думи, автоматично класифицира проблема и го насочва към общинска администрация. Сигналът се завежда автоматично в документооборотната система. Потребителят, подал сигнала предоставя контакти, чрез които ще получава информация за статуса на проблема.

Новото мобилно приложение позволява по всяко време, включително и със снимка, да се сигнализира за проблем, без да е необходимо да се посещава общинска администрация или да се търси точния телефон на съответната дирекция или отдел.

Обратната връзка улеснява гражданите на община Сандански и скъсява разстоянието гражданин – община, което е ключово за  добрата работа на общинските администрации и доверието към тях.

Вижте още

Искат референдум да реши съдбата на римския град край Покровник

Искане за референдум да бъде ли запазен или не римския град, който археолозите разкриха край благоевградското село Покровник, ще бъде внесено в общинския съвет.&n....

Добави Коментар

CAPTCHA