Сряда 17, Януари 2018
Горещи Новини
Начало / Платформа за сигнали "Кмете, виж" заработи в Сандански

Платформа за сигнали "Кмете, виж" заработи в Сандански

Нов, лесен и модерен начин за връзка с община Сандански при възникване на проблем се въвежда от днес.

Иновативната платформа „Кмете, виж!“ ще дава възможност за подаване на сигнали от всякакво естество през уеб адреса – www.kmetevij.com, който вече е ситуиран в официалната страница на община Сандански и дава възможност за директен достъп или чрез сваляне на мобилното приложение – „Кмете, виж!“.

При подаване на сигнал чрез платформата информацията се изпраща до сървър, който в зависимост от няколко критерий и ключови думи, автоматично класифицира проблема и го насочва към общинска администрация. Сигналът се завежда автоматично в документооборотната система. Потребителят, подал сигнала предоставя контакти, чрез които ще получава информация за статуса на проблема.

Новото мобилно приложение позволява по всяко време, включително и със снимка, да се сигнализира за проблем, без да е необходимо да се посещава общинска администрация или да се търси точния телефон на съответната дирекция или отдел.

Обратната връзка улеснява гражданите на община Сандански и скъсява разстоянието гражданин – община, което е ключово за  добрата работа на общинските администрации и доверието към тях.

Вижте още

4 000 лева бяха събрани по време на Първи турнир по минифутбол в Благоевград

4 033,46 лева са събраните средства по време на благотворителен турнир по мини-футбол, който се проведе през изминалия уикенд. С тях ще бъдат подпомогнати Центров....

Добави Коментар

CAPTCHA