Пешеходки от Сандански и Благоевград пострадаха докато пресичат, опасност за живота им няма
Сряда 15, Август 2018
Горещи Новини
Начало / Пешеходки от Сандански и Благоевград пострадаха докато пресичат, опасност за живота им няма

Пешеходки от Сандански и Благоевград пострадаха докато пресичат, опасност за живота им няма

Две жени от Сандански и една от Благоевград пострадаха, след като бяха блъснати от шофьори, докато пресичали пътното платно на пешеходни пътеки.

Случаите се от вчера, когато около 12:00 часа на ул.“Хр. Смирненски“ в Сандански, лек автомобил „Опел“ с 33-годишен водач от с.Първомай, общ.Петрич, при движение на заден ход удря, пресичаща пътното платно, 64-годишна жена от с.Поленица, общ.Сандански.

Пешеходката е пострадала с фрактура на тазобедрената става и без опасност за живота.

Отново вчера, около 12:30 часа на ул.“Перун“ в Сандански, лек автомобил „Опел Астра“ с 23-годишен водач от гр. Сандански, при движение на заден ход удря 75-годишна пешеходка от гр.Сандански.

Пешеходката е пострадала с охлузни рани в областта на  десен крак, като след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

Около 17:55 часа вчера пък на ул.“Вл.Черноземски“ в Благоевград, лек автомобил „Шевролет“ с 44-годишен водач от Благоевград, блъска 55-годишна жена от Благоевград, пресичаща пътното платно на необозначено за целта място.

С фрактура на две ребра, контузия на бял дроб и контузна рана на черепа е пострадала пешеходката, която е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград.

Вижте още

Коя държава печели най-много от войните по света?

Гражданските войни в Сирия и Йемен, заедно с връщането на съперничеството между великите сили САЩ, Русия и Китай, доведоха до обръщане на сериозно внимание върху&....

Добави Коментар

CAPTCHA