Понеделник 19, Ноември 2018
Горещи Новини
Начало / Перверзен клиент поръча торта-оргия (СНИМКИ)

Перверзен клиент поръча торта-оргия (СНИМКИ)

Анонимен клиент, който очевидно си пада по груповия секс с размяна на партньори, поръчал на британска сладкарка да изготви торта, украсена със сцени от пълномащабна оргия, пише в. "Дейли мирър".

Върху глазурата трябвало да фигурират три голи двойки, правещи секс на едно и също място (в случая върху тортата, която представлява спалня – легло и околното пространство) и набор от копия на секс играчки. Клиентът искал на повърхността на тортата (по пода и кревата) да има разхвърляно и секси бельо, направено от захар.

Сладкарката, която е благочестива майка на три деца, била леко шокирана от поръчката, проповядваща свободната любов. Все пак обаче, придържайки се към правилото, че клиентът трябва да бъде щастлив и винаги е прав, 27-годишната Натали Бърнет от град Айвибридж в графство Девън, не задала много въпроси и изготвила скандалната торта.

"Сигурна съм, че някои хора ще я харесат, други не. Можех да навляза в много повече детайли, но реших да запазя известен баланс и благоприличие", сподели сладкарката. "Докато изработвах тортата, всичко се случваше в главата ми, винаги съм била артистична натура. Трябваше да измисля позите на фигурките, последните две бяха тези на пода. Имах цялата първоначална информация – за броя на фигурите и това, какво трябва да се случва около тях, всичко останало бе плод на въображението ми“, казва още тя.

Все пак въпросните фигури на хора са отнели най-много време, защото е доста трудно да се направи голо човешко тяло, с дрехите винаги е по-лесно, обяснява доволната от работата си майсторка. Всички приготовления и работата й отнели общо около 30 часа. „Една от причините да творя толкова дълго бе, че през цялото време трябваше да внимавам децата да не са наоколо, а когато бяха близо до мен, се налагаше да покривам тортата с кърпа, оплаква се Натали.

Нейната творба не оставя много на въображението, пише "Дейли мирър". Тортата е била специална поръчка за рождения ден на анонимния клиент.

Вижте още

Лиляна Павлова съобщи кои са приоритетите за европредседателството

Кохезионната политика на Европейския съюз, Западните Балкани, сигурността и стабилността, както и икономическият растеж с фокус върху единния цифров ....

Добави Коментар

CAPTCHA