Вторник 19, Юни 2018
Горещи Новини
Начало / Още по-горещи любовни сцени в „Петдесет нюанса освободени“

Още по-горещи любовни сцени в „Петдесет нюанса освободени“


Петдесет нюанса освободени“ - последната глава от еротичната поредица „Петдесетнюанса“, обещава истинска наслада за феновете и достойна кулминация на световния феномен.

След като Ана и Крисчън минаха през ада, за да съхранят любовта си, съвсем естествено е Анастейжа да се види в прелестна бяла рокля и да се превърне в г-жа Грей. Но дали сватбата ще обещае приказна развръзка и щастлив край или двамата ще трябва да преминат през още перипетии, ще видим през февруари.

А първият трейлър ни обещава, че ще има от всичко - както горещи любовни сцени в червената стая, така и много трилър, напрегнати моменти и завръщането на призраци от миналото. Защото приказката няма да е напълно завършена, ако двамата не докажат любовта си един на друг.

Базираният на романите на Е. Л. Джеймс „Петдесет нюанса освободени“ идва в кината на 9 февруари 2018 г. В главните роли отново ще видим Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, както и Ерик ДжонсънРита ОраАриел Кебъл и Марша Гей Хардън.
 

Вижте още

Още един войник избяга от Северна Корея

Войник от севернокорейската армия е избягал в Южна Корея в четвъртък, съобщават от Комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на Южна Корея.Отбелязва се, ....

Добави Коментар

CAPTCHA