Неделя 19, Май 2019
Горещи Новини
Начало / Откриха канабис в къщите на двама петричани

Откриха канабис в къщите на двама петричани

При съвместно проведена, на 02.10.2017г. на територията на гр. Петрич, акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на РУ-Петрич и сектор „БОП“ при ОДМВР-Благоевград, е извършена проверка на къща и прилежащо към нея дворно място в гр.Петрич, обитавани от В.Й./52г./ от гр.Петрич. 
В хода на проверката, в оранжерия в дворното място, са намерени засадени 8 бр. тревисти растения с общо тегло около 25,080 килограма, реагиращи положително на канабис, а в къщата е намерена и иззета около 43,60 грама тревиста маса, която също е реагирала положително на канабис. 
По случая е образувано досъдебно производство. 
Работата продължава.

От полицейски служители на РУ-Петрич, на 02.10.2017г. в землището на с.Долна Рибница, общ.Петрич, е извършена проверка в местността „Трънката“, при която в обезлесен участък са открити засадени 77 бр. тревисти растения. 
След направен полеви тест, същите са реагирали положително на канабис с общо тегло около 240 килограма. 
За случая е уведомена РП-Петрич.

Вижте още

Мъж и дете са пострадали при обръщане на багер в района на село Брежани, няма опасност за живота им

Мъж и дете са пострадали при обръщане на багер в района на село Брежани. Инцидентът е възникнал вчера при извършване на изкопни работи с багер на отводнителен кан....

Добави Коментар

CAPTCHA