Понеделник 17, Юни 2019
Горещи Новини
Начало / Окончателната визия на iPhone 8 в снимки

Окончателната визия на iPhone 8 в снимки

Темата iPhone 8 е една от неизменно присъстващите в новинарския поток през последните месеци, но тя е доминирана предимно от слухове и спекулации, а не от потвърдена информация. Една от въпросителните е свързана с визията на смартфона. Сега  в онлайн пространството се появиха изображения, публикувани от компанията за калъфи Nodus, за които се твърди, че показват окончателния вариант на устройството. От тях личи, че удълженият 5.8-инчов дисплей е заобиколен с драматично намалени до около 4 мм рамки от всички страни.  Един поглед към долния край на устройството показва, че Apple очевидно няма намерение да връща жака за слушалки, след като понесе недоволството на куп потребители заради премахването му в iPhone 7.

Видимо е също, че устройството ще разполага със значително по-голям бутон за включване и изключване. Това навежда на мисълта, че разработчиците са си оставили резервна опция за внедряването Touch ID функцията за отключване. В последно време се появи информация, че новият смартфон ще се отключва чрез сензори за 3D лицево разпознаване, но поне от тези снимки не става ясно каква точно ще е технологията. Според предварителната информация основната задна камера ще бъде вертикално разположена, но няма данни за конфигурацията и разделителната способност на лещите. Анализатори очакват, е компанията ще се придържа към 12-мегапикслелови широкоъгълни и теле модули, но ще направи подобрения по затвора (блендата), пише Forbes. Очаква се, че бъдещият флагман ще се появи през септември, но в ограничение количества, а цената му ще е по-висока – между 1 100-1 200 долара. 

Вижте още

Мъж почина в центъра на Петрич

70-годишен мъж припадна пред очите на минувачи и почина на място в центъра на Петрич зад сградата на Социални грижи, съобщи struma.com.Човекът се хванал за гърдите, запо....

Добави Коментар

CAPTCHA