Вторник 16, Октомври 2018
Горещи Новини
Начало / Обичам те – на първия, третия или шестия месец от връзката?

Обичам те – на първия, третия или шестия месец от връзката?

Британската социологическа агенция YouGov установи, че поданиците на Нейно Величество за пръв път произнасят магическите думи "обичам те" най-рано три месеца след началото на любовния роман, пише в. "Метро".

В проучването взели участие 3974 души. Те трябвало да доверят кога най-рано разкриват чрез любовно признание чувствата си. По-голямата част от запитаните (22 на сто) доверили, че това e станало не по-рано от 90 дни. 14 процента от запитаните посочили 6-месечен период.

Групата на "бързаците" съставлявала 13 на сто от респондентите, които казвали "обичам те" само месец след началото на връзката. А само 3 процента изпускали любовното признание в рамките на седмица.

Интересни са и другите отговори. 7 на сто си признали, че никога не са се влюбвали, 3 на сто, че никога не са произнасяли магическите думи в живота си, а 6 на сто, че са чакали година и повече.

Вижте още

Ще инициираме намирането на прагматично решение за санкциите на ЕС спрямо Русия

България ще инициира намирането на прагматично решение за санкциите на Европейския съюз спрямо Русия и тази тема ще бъде поставена на дебат по време на българск....

Добави Коментар

CAPTCHA