Понеделник 17, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Няма по-добро начало на деня: Сутрешен секс срещу махмурлук

Няма по-добро начало на деня: Сутрешен секс срещу махмурлук

Ако страдате от сутрешен махмурлук след тежък вечерен запой, но въпреки непоносимото главоболие не ви липсва мерак за секс, отдайте му се, препоръчват британски специалисти, цитирани от в. "Дейли стар".


Сутрешната интимност е отлично средство срещу препиване, и в частност срещу съпътстващото го главоболие, обяснява Никол Праус, специалистка по невронауки от биотехнологичната компания "Либерос".

Ръкостискането издава мъжките умения в леглото
Сексът не само помага срещу махмурлук, но и като цяло повишава прага на поносимост към болка и освен това стимулира имунната система ThinkStock/Getty Images

По време на секс се отделят ендорфини, които действат върху централната нервна система като естествено болкоуспокояващо и облекчават главоболието.

"Мачкането на чаршафите" не само помага срещу махмурлук, но и като цяло повишава прага на поносимост към болка и освен това стимулира имунната система, напомня специалистката.

Ако не обичате разговорите за секс, не четете тази статия, защото в нея разкриваме интимни подробности от сексуалния живот на германците
По време на секс се отделят ендорфини, които действат върху централната нервна система като естествено болкоуспокояващо ThinkStock/Getty Images

"Оргазмът увеличава активността на NK-клетките - лимфоцити, известни като клетки естествени убийци, които осигуряват имунна защита", казва Никол Праус.

Ако партньорът или партньорката ви не са "на линия" за сутрешен секс срещу махмурлук, не се притеснявайте - предишни проучвания са показали, че кулминацията в половия акт е по-интензивна, когато е постигната чрез самозадоволяване, съветва в. "Дейли стар".

Вижте още

ВМРО-ДПМНЕ изисква от СДСМ да се оттегли от договора с България

Македонската опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ съобщи, че се застъпва за приятелски и добросъседски отношения с България, която е приятелска страна и за приятелство....

Добави Коментар

CAPTCHA